MUZIEK: Opkomende ster Mau P zorgt voor vuur met zijn nieuwe single ‘Your Mind is Dirty’

Your Mind is Dirty Mau P

MUZIEK: Opkomende ster Mau P zorgt voor vuur met zijn nieuwe single ‘Your Mind is Dirty’

De opkomende ster Mau P zorgt voor vuur met zijn nieuwe single ‘Your Mind is Dirty’. De nieuwe track van de DJ is nu gelanceerd.

Your Mind is Dirty Mau P

Mau P, het nieuwste DJ-gezicht en rijzende ster binnen de housemuziek, heeft zijn langverwachte single Your Mind Is Dirty uitgebracht op het platenlabel Off The Grid van John Summit. De nieuwe track verhoogt de temperatuur op ware Mau P-manier, gebruikmakend van een kreunende sample die de dansvloer letterlijk tot een climax zal brengen.

De edgy nieuwe single was een pijler binnen Mau P’s recente optredens in Europa, de VS en Zuid-Amerika, en is sindsdien een online sensatie geworden. De zwoele nieuwe track is pas de derde solo-release in de discografie van Mau P, na Drugs From Amsterdam en het meer recente tech-house hitnummer Gimme That Bounce, dat in januari uitkwam.

In de korte tijd die Mau P’s muzikale renaissance beslaat, heeft hij controversiële onderwerpen niet geschuwd, waarbij hij op briljante wijze de jeugdcultuur aanboort in zijn muziek. Van drugs in zijn debuutalbum Drugs From Amsterdam en alledaagse kantoorbanen op Gimme That Bounce tot seks in Your Mind Is Dirty, het is het vermogen van Mau P om deze taboe-onderwerpen te vertalen in muziek die bijgedraagt aan zijn snelle klim naar de top.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mau P (@maupmusic)

“Op een dag werd ik wakker en kreeg ik het idee om het geluid van mensen die seks hebben te gebruiken als opbouw voor een nummer, dus begon ik ermee te experimenteren in de studio. Ik combineerde een wat zwaarder Mau P technogeluid met een meisje dat steeds luider kreunde tot ze een orgasme bereikte. Ik vind het geweldig hoe mensen erdoor getriggerd worden. In het begin was het een beetje ongemakkelijk op de dansvloer toen ik het speelde, maar na een paar keer hebben we allemaal toegegeven en het voelt alsof het nummer een andere grens heeft overschreden”, vertelt Mau P over het creatieve proces achter Your Mind Is Dirty.

Sinds de release van zijn debuutnummer Drugs From Amsterdam is Mau P uitgegroeid tot een van de meest besproken artiesten in de house- en technoscene. De dj en producer heeft een reeks hits uitgebracht, waaronder een officiële remix voor Calvin Harris en Ellie Goulding’s Miracle. Your Mind Is Dirty is de nieuwste toevoeging aan een indrukwekkend repertoire aan tracks en is mede ondertekend door John Summit, die dolgraag Mau P op zijn platenlabel wilde opnemen.

Luister vanaf nu Mau P met Your Mind Is Dirty via deze link.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram