Nieuwe generatie Aston Martin DB krijgt teaser voorafgaand aan release

Aston Martin DB 2024

Nieuwe generatie Aston Martin DB krijgt teaser voorafgaand aan release

De nieuwe generatie Aston Martin DB heeft een teaser gekregen voorafgaande aan de release. De bolide zal later deze maand arriveren.

Aston Martin DB 2024

Aston Martin heeft een nieuwe set teaser-afbeeldingen vrijgegeven voor zijn aankomende DB-model.

De opvolger van de DB11 moet nog een naam krijgen, maar komt zeker op een geschikt moment. Tot nu toe is het zeven jaar geleden dat de DB11 zijn debuut maakte tijdens de autoshow van Genève in 2016. Het nieuwste DB-model van de Grand Tourer-lijn zou naar verluidt DB 12 heten – passend bij het thema – en arriveert in het 75-jarig jubileumjaar van het David Brown-tijdperk. De auto arriveert daarbij tevens in het 110-jarig jubileumjaar van Aston Martin.

Tot nu toe heeft het autobedrijf de details van het nieuwe model vrij geheim gehouden. Het aankomende model zou een zware update zijn van de huidige DB11 in plaats van een volledig herontwerp. In een eerdere verklaring gaf Aston Martin aan dat de kernwaarden van prestaties en luxe vergelijkbaar zullen blijven, maar “de rijdynamiek zullen lokaliseren” en tegelijkertijd een “naadloze integratie van geavanceerde technologieën” zullen bieden.

De teasershots geven een glimp van hoe het exterieurontwerp eruit zal zien. In een beeld van bovenaf heeft de motorkap meer prominente huidgangen in tegenstelling tot de gladde motorkap van de DB11. Het beschikt ook over koplampen met drie elementen met een lagere led-accentbalk en grotere achterste heupen. Naar verwachting zit er tot slot een belangrijke update in de nieuwe technologie die is geïntegreerd in het nieuw ontworpen dashboard en de middenconsole.

Bekijk de teaserafbeeldingen van de nieuwe Aston Martin DB hieronder voorafgaand aan de debuutdatum van 24 mei.

Aston Martin DB 2024

Aston Martin DB 2024

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram