MOEDERDAG: Verras moeders met de ‘Moms & Mimosas’ lunch bij restaurant BAUT

MOEDERDAG Moms & Mimosas lunch restaurant BAUT Amsterdam

MOEDERDAG: Verras moeders met de ‘Moms & Mimosas’ lunch bij restaurant BAUT

Last minute Moederdag-tip nodig? Verras je moeder met de heerlijke Moms & Mimosas new york style lunch bij restaurant BAUT in Amsterdam.

MOEDERDAG Moms & Mimosas lunch  restaurant BAUT Amsterdam

De ultieme last minute Moederdag-cadeautip? Mimosa’s, moeder(s) en een zondagse lunch, verwacht tijdens Moms and Mimosas dé moederdagextravaganza van BAUT! Een New York Style all-you-can-drink boozy en bottemless lunch.

Er gaat niets boven wat quality time met de meeste liefdevolle vrouw in je leven. Ontbijt op bed is altijd een goed idee, maar zijn we die tijd niet een beetje voorbij? Wanneer ben je voor het laatst met haar bij een all-you-can-drink boozy, bottemless lunch geweest? Precies! “A guaranteed laughter and lots of love.”

Moms and Mimosas is een 2-, 3- of 4-gangen Moederdag-lunch, vanaf 28,50 euro per persoon. Drinken jij en je moeder graag een cocktail (of twee)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want voor een additionele 15 euro p.p. serveren wij onbeperkt Mimosa’s.

Met een beetje geluk is het stralend lenteweer en kan de lunch ook op het terras worden geserveerd (reserveren voor terras niet mogelijk). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren is gewenst.

Ben jij erbij met je moeder?

RESERVEREN:
Bar BAUT: https://barbaut.amsterdam?ft-ticket=8b4412f1

BAUT Oost: https://bautoost.nl?ft-ticket=a8405672

Datum: 14 mei 2023
Locatie: BAUT Oost (wibautstraat 125) en Bar BAUT (stadionweg 320)
Lunch: 11.30 – 15:00 uur

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram