TRAILER: Netflix heeft de officiële ‘McGregor Forever’ previewclip onthuld

Netflix McGregor Forever trailer

TRAILER: Netflix heeft de officiële ‘McGregor Forever’ previewclip onthuld

Netflix heeft de McGregor Forever trailer onthuld. De docuserie richt zich op de terugkeer van Conor McGregor bij de UFC na een gebroken beenblessure.

Netflix heeft de officiële trailer voor zijn Conor McGregor-docuserie uitgebracht, waarin de terugkeer van de UFC-uitblinker in de ring wordt gedocumenteerd na de gebroken beenblessure die hij opliep tijdens de UFC 264-nederlaag tegen Dustin Poirier in juli 2021. De serie, getiteld McGregor Forever, bevat vier, een uur durende lange afleveringen.

In de trailer krijgen fans een glimp van het leven van McGregor buiten de ring, waarin hij zijn verplichtingen als vader en echtgenoot etaleert. De jager in hem is echter ook te horen zeggen: “Ik heb mijn hele leven gevochten. Het is wat ik hier moest doen.” De voormalige UFC-vedergewicht- en lichtgewichtkampioen zien we herstellen in een ziekenhuisbed na het gevecht in 2021, terwijl experts speculeren over of hij in staat is om terug te keren. Sceptici vroegen zich af of McGregor na zijn blessure nog steeds op hoog niveau zou kunnen meedoen.

De trailer gaat verder met meer clips van de 34-jarige in Dublin geboren vechter die momenten viert met zijn verloofde Dee Devlin en de rest van zijn familie. Je hoort hem op een gegeven moment in de trailer zeggen: “Ik laat me niet van de wijs brengen door een nederlaag. De echte kampioenen staan weer op.”

McGregor Forever is uitvoerend geproduceerd door Gotham Chopra, de mede-oprichter van Religion of Sports, evenals Ameeth Sankaran, Giselle Parets, Audie Attar, Peter Berg en Matt Goldberg. Chopra is ook de regisseur van de docuseries.

McGregor Forever is vanaf 17 mei te zien op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram