TRAILER: Jason Statham staat oog in oog met prehistorische haaien in ‘Meg 2: The Trench’

Meg 2 The Trench-trailer jason statham

TRAILER: Jason Statham staat oog in oog met prehistorische haaien in ‘Meg 2: The Trench’

Jason Statham komt oog in oog te staan met prehistorische haaien in de officiële trailer van Meg 2: The Trench, gebaseerd op een boek uit 1997.

Jason Statham keert terug in de bioscoop voor het vervolg van The Meg. Warner Bros. onthult officieel de trailer voor Meg 2: The Trench, gebaseerd op de roman Meg: A Novel of Deep Terror uit 1997. De eerste film uit 2018 leverde wereldwijd $ 530 miljoen op.

Neem samen met Jason Statham en de internationale actiefilmster Wu Jing een duik in onbekende wateren als zij als leiders van een onverschrokken onderzoeksteam de diepten van de oceaan verkennen. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen.

Bereid je maar vast voor op de ultieme adrenalinekick. Een bloedstollend spannende film die de kaskraker van 2018 overtreft en met meerdere enorme Megs de actie naar nog hogere hoogtes en grotere dieptes stuwt.

In de vervolgfilm spelen Cliff Curtis, Sienna Guillory, Skyler Samuels, Page Kennedy, Shuya Sophia Cai en Sergio Peris-Mencheta. Li Bingbing, die in de eerste film speelde, zal geen deel uitmaken van het vervolg.

Bekijk de nieuwe Meg 2: The Trench-trailer bovenaan en check de film vanaf 3 augustus in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram