Ushuaïa Ibiza dropt enorme line-up voor Tomorrowland zomerresidentie

Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike Ushuaïa Ibiza

Ushuaïa Ibiza dropt enorme line-up voor Tomorrowland zomerresidentie

Ontdek de volledige line-up voor Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike op Ushuaïa Ibiza deze zomer. Welke van de 13 shows pak jij?

Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike Ushuaïa Ibiza

Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike hebben de complete line-up onthuld van acts die deze zomer elke woensdag op Ushuaïa Ibiza zullen verschijnen. Het seizoen begint op 14 juni, met epische optredens van onder meer 3 Are Legend, ACRAZE, Alok, Afrojack, Azteck, Bassjackers, Ben Nicky, Bora Uzer, Creeds, Felix Jaehn, Gabry Ponte, Goodboys, John Newman, Lost Frequencies, Martin Jensen, MATTN, Öwnboss, Steve Aoki, Sunnery James & Ryan Marciano, Timmy Trumpet en nog veel meer.

Nu de volledige Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike line-up voor een reeks van 13 adembenemende shows is aangekondigd, is het tijd om enthousiast te worden voor weer een magische zomer.

Deze zomer, van 14 juni tot 27 september, bundelen Tomorrowland, Dimitri Vegas & Like Mike en Ushuaïa Ibiza opnieuw hun krachten om de magie naar Ibiza te brengen en de meest spectaculaire show op dit prachtige eiland te creëren. Bereid je voor op 13 buitengewone woensdagen, georganiseerd door het iconische Belgische festival en het legendarische broer-dj-duo, die het beroemde zwembadpodium van de #1 outdoorclub op Ibiza zullen omtoveren tot een spetterend Tomorrowland-feest, ondersteund door een reeks van ’s werelds beste talenten. En dat een hele zomer lang.

Dimitri Vegas & Like Mike vertellen: “We zijn super blij om aan te kondigen dat we deze zomer terug zijn op Ibiza, elke woensdag bij Ushuaïa Ibiza. Het is ons 20e jaar op het eiland, dus we kunnen niet wachten om je te laten zien wat we dit seizoen met Tomorrowland hebben bedacht!”

Tomorrowland staat over de hele wereld bekend om de enorm hoge lat als het gaat om artiesten van wereldklasse die op de meest gedurfde, creatieve en uitgebreide podia in de scene spelen. Verwacht krachtige dj-sets en energieke vibes in een passend spectaculaire Tomorrowland-setting, ontworpen door het creatieve team achter het Belgische festival en gehost door Dimitri Vegas & Like Mike en tal van speciale gasten.

Met zijn iconische podium aan het zwembad, ontzagwekkende productie en ongeëvenaarde feeststemming, is er geen betere plek dan Ushuaïa Ibiza om getuige te zijn van dit meeslepende elektronische muziekavontuur deze zomer!

Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike

Woensdagen bij Ushuaïa Ibiza
14 juni t/m 27 september (m.u.v. 19.07 / 16.08 / 6.09)

Tickets á € 60,- voor deze reis naar het onvergetelijke zijn nu verkrijgbaar via theushuaiaexperience.com.

Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike line-up

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram