Draadloze soundcore Liberty 4 in-ears komen met hartslagsensor

soundcore Liberty 4 recensie

Draadloze soundcore Liberty 4 in-ears komen met hartslagsensor

De draadloze soundcore Liberty 4 in-ears komen met hartslagsensor. De premium earphones van Anker bewijzen innovatiedrang.

soundcore Liberty 4 recensie

Als je op zoek bent naar in-ear oortjes van hoge kwaliteit, dan zijn de Anker soundcore Liberty 4 oortjes een uitstekende keuze. Deze earphones zijn niet alleen van topkwaliteit, maar zijn ook zeer stijlvol, gebruiksvriendelijk en voorzien van zeer gezonde innovatie. Ze komen namelijk met een hartslagsensor.

Met de Anker Liberty 4 in-ear oortjes ben je verzekerd van een geweldige geluidservaring. De oortjes hebben een krachtige bass en heldere hoge tonen, waardoor je muziek echt tot leven komt. Bovendien zijn de oortjes voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie, waardoor omgevingsgeluiden worden geblokkeerd en je nog meer kunt genieten van je muziek. Dit alles is overigens afkomstig van de dubbele dynamische drivers van soundcore’s akoestische systeem. De ingebouwde gyroscoop en het ruimtelijke audio-algoritme volgen al jouw hoofdbewegingen, zodat het geluid in 360° kan meebewegen. Aangezien elk gehoor anders is, analyseert soundcore’s technologie jouw oren en de manier waarop je geluid ontvangt, met als gevolg een gepersonaliseerd HearID-signaturesound-geluidsprofiel.

Maar de Anker Liberty 4 oortjes zijn meer dan alleen maar een geweldige geluidservaring. Ze zijn ook zeer gebruiksvriendelijk. Met de intuïtieve touch bediening kun je gemakkelijk je muziek pauzeren, het volume aanpassen en zelfs telefoongesprekken voeren. Daarnaast zijn de oortjes zweetbestendig, dus je kunt ze zonder zorgen dragen tijdens het sporten.

soundcore Liberty 4 recensie hartslagsensor

Wat deze oortjes echter echt onderscheidt van de concurrentie, is het feit dat ze komen met een ingebouwde hartslagsensor, die tijdens het luisteren, bijvoorbeeld gedurende het sporten, de hartslag nauwlettend in de gaten houdt. Na het instellen van de sensor zullen jouw gegevens beschikbaar zijn in een speciaal ontwikkelde soundcore Wellness app.

Dan is er de indrukwekkende batterijduur. Met een enkele lading kun je tot wel 8 uur lang genieten van je favoriete muziek. De Liberty 4 biedt door de oplaad-case bovendien tot wel 28 uur luisterplezier en is met 15 minuten opladen weer 3 uur lang te gebruiken.

Al met al zijn Anker’s soundcore Liberty 4 in-ear oortjes een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Of je nu naar muziek luistert tijdens het sporten, onderweg bent naar je werk of gewoon thuis op de bank zit, deze oortjes zullen je niet teleurstellen. Met de Anker Liberty 4 oortjes ben je verzekerd van een geweldige geluidservaring en een langdurige batterijduur, waardoor je altijd en overal van je favoriete muziek kunt genieten.

De soundcore Liberty 4 is nu met korting verkrijgbaar bij Amazon voor $129,99 in de kleuren wit en zwart.

 

soundcore Liberty 4

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram