Kijk de Eurovisie Songfestival 2023-finale op Douwe Bob’s woonboot én blijf slapen

Eurovisie Songfestival 2023-finale bij douwe bob kijken booking.com

Kijk de Eurovisie Songfestival 2023-finale op Douwe Bob’s woonboot én blijf slapen

Kijk de Eurovisie Songfestival 2023-finale op Douwe Bob’s woonboot én blijf slapen. Booking.com biedt Ultimate Home of Eurovision.

Ben jij toevallig fan van het Eurovisie Songfestival 2023 en wil jij de finale op een unieke manier ervaren? Wat dacht je ervan om dit te bekijken bij de loepzuiver zingende voormalig Eurovisie-ster Douwe Bob? Op 13 mei tovert de artiest zijn woonboot en B&B om tot een Eurovisie-spektakel, exclusief te boeken via Booking.com. De singer-songwriter nodigt twee keer twee boekers uit voor de feestelijke avond, die na een overnachting op het Amsterdamse water kunnen rekenen op een zelfgemaakt ontbijtje van Douwe. 

Uit recent onderzoek blijkt dat 54% van de Nederlandse ondervraagden van plan is dit jaar vanuit huis óf een vakantieadres naar de live shows te kijken. Dat percentage is waarschijnlijk hoger omdat meer dan 23% zegt zeker te gaan kijken, maar nog geen specifiek plan heeft. Als officiële reispartner van het Eurovisie Songfestival 2023, biedt Booking.com twee keer twee gelukkige fans de kans om de Eurovisie Songfestival 2023-finale te ervaren bij Douwe Bob thuis. De artiest belooft een ongeëvenaarde 12-punten kijkervaring.

Van een barbecue tot karaoke

De Eurovisie Songfestival 2023-finale bij Douwe Bob thuis begint met drankjes en snacks, waarna het tijd is voor de liveshow op groot scherm. Tijdens de uitzending trakteert Douwe Bob zijn gasten op een huiskamerconcert én genieten de winnaars van een heerlijke barbecue. Daarnaast wordt er ruimte gemaakt voor een heuse karaoke en kunnen de winnaars een duet zingen met de Nederlandse artiest. De avond wordt afgesloten met een overnachting op de woonboot en de volgende ochtend ingeluid met een ontbijt.

Douwe Bob: “Ik kijk ernaar uit om de gasten op mijn woonboot te ontvangen. Ik verhuur normaal ook een deel van mijn boot als B&B via Booking.com en vind de gastheer spelen dus heel leuk om te doen. Meedoen aan het Eurovisie Songfestival vond ik een waanzinnig toffe ervaring, daarom kijk ik er enorm naar uit om de uitbundigheid van de finale met andere fans te delen bij mij thuis in de woonkamer!

Vier het live muziekevenement met Booking.com

Nu de tickets voor de finale in Liverpool zijn uitverkocht, geeft 45% van de fans aan dat het grote voordeel van televisie kijken is dat je het met familie en vrienden kunt doen. Dit kan thuis, maar Booking.com biedt ook genoeg andere opties. Geen zin in je eigen huiskamer? Met meer dan 6,6 miljoen direct boekbare vakantiehuizen, appartementen en andere unieke verblijfplaatsen op het platform is er voldoende keuze om de juiste locatie te vinden om deze finale te bekijken.

Eurovisie Songfestival 2023-finale bij douwe bob kijken booking.com

Jody Verver, woordvoerder bij Booking.com: “We zijn verheugd om ook dit jaar weer de officiële reispartner van Eurovisie Songfestival te zijn. We dragen met trots bij aan het samenkomen van miljoenen Eurovisie-fans wereldwijd. Samen vieren we niet alleen het meest geliefde live muziekevenement ter wereld, maar ook eenheid en inclusie – ongeacht waar we vandaan komen, welke taal we spreken, van wie we houden of hoe we ons identificeren. Of het nu in Liverpool is, vanuit huis of tijdens een uniek vakantieverblijf: als je er maar hard kunt meezingen!”

De nummers, de outfits en de toonvastheid van het songfestival zijn niet de enige reden waarom er zo massaal naar het evenement wordt gekeken. Uit het onderzoek blijkt dat 10% het leren over andere landen en culturen en het opdoen van reisinspiratie het leukst vinden aan het Eurovisie Songfestival. Ondertussen beweren 20% van de Nederlandse ondervraagden dat dit een kans is om diversiteit en inclusie te vieren. 29% zegt dat ze dit jaar het Eurovisie Songfestival extra graag steunen, na de overwinning van Oekraïne vorig jaar.

Boek de exclusieve Eurovisie Songfestival Home Stay 

Wil jij het muziekspektakel samen met jouw +1 én Douwe Bob ervaren? De exclusieve aanbieding is te boeken via de website van Booking.com of via de app op 8 mei om 9:00 uur voor slechts 20.23 EUR. Er zijn twee tweepersoonskamers beschikbaar. De boeking is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Ben jij erbij tijdens de Eurovisie Songfestival 2023-finale?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram