Piaget lanceert nieuwe Polo Date 36mm als online-exclusive

Piaget Polo Date 36mm

Piaget lanceert nieuwe Polo Date 36mm als online-exclusive

De nieuwe Piaget Polo Date 36mm is gelanceerd. Het horloge met midnight blue cushion dial is alleen online verkrijgbaar.

Piaget Polo Date 36mm

De Piaget Polo Date 36 mm, met een verleidelijke middernachtblauwe wijzerplaat, is de nieuwste aanwinst binnen de Polo-serie van het horlogehuis. Je zult het klokje echter niet in de winkel vinden, want het exemplaar wordt exclusief online verkocht.

Het horloge demonstreert de herkenbare roestvrijstalen kast van het merk, gecombineerd met de iconische kussenvormige wijzerplaat en ronde bezel. Op de wijzerplaat is de tijdteller met drie wijzers opgeluisterd met slanke en minimalistische indexen die in lijn liggen met het strakke en gladde kastontwerp.

Binnenin klopt, als waar hart van het uurwerk, het in-house zelfopwindende kaliber 500P1, dat het horloge aandrijft met al zijn essentiële tijd- en datumfuncties. Synoniem aan zijn nonchalante elegantie en ontwerptaal, is het stuk vergezeld van een veelzijdige en zelfverwisselbare blauwe kuitband. De horlogeband is zo ontworpen dat de drager moeiteloos kan wisselen voor een alternatieve band, om zo tegemoet te komen aan verschillende dresscodes en stijlen.

De Piaget Polo Blue 36 mm is zoals aangegeven alleen online verkrijgbaar. Ga voor meer informatie over de prijs naar de officiële website van het merk.

Piaget Polo Date 36mm

Piaget Polo Date 36mm

Piaget Polo Date 36mm

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram