Vacheron Constantin onthult nieuwe Traditionnelle Tourbillon

Vacheron Constantin Traditionnelle Tourbillon

Vacheron Constantin onthult nieuwe Traditionnelle Tourbillon

De nieuwe Vacheron Constantin Traditionnelle Tourbillon is onthuld. Het fraaie horloge komt in platinum met sunburst green.

Vacheron Constantin Traditionnelle Tourbillon

De in Genève gevestigde en onafhankelijke horlogemaker Vacheron Constantin heeft zijn nieuwe Traditionnelle Tourbillon-uurwerk onthuld. Een prachtig klokje in platina en groen.

Met het nieuwe horloge neemt Vacheron Constantin de details en de essentie van zijn klassieke model en geeft het een eigentijds tintje. Toonaangevend is de platina kast van 41 mm met een opvallende zonnestraalgroene wijzerplaat. De wijzerplaat biedt ook een voorproefje van de interne werking van het horloge, waaronder een 22-karaats gouden perifere rotor, een ultradunne zelfopwindende beweging met een tourbillon-regelaar en meer liggen. Draai het horloge om en je zult een heldere saffierkristallen achterkant vinden, die de hele fijne kneepjes van het horloge nog meer blootlegt. Ter afwerking van het uurwerk is een sunburst groene alligator lederen band ingepast.

“De Traditionnelle-collectie belichaamt de volledige legitimiteit van Vacheron Constantin als horlogemaker. Het brengt zowel geschiedenis als traditie over door middel van precieze stilistische codes die overeenkomen met een esthetiek die tijdloos blijft, hoe complex de mechanismen ook zijn”, aldus Christian Selmoni, Director of Style and Heritage. “Met deze nieuwe wijzerplaatkleur zet Vacheron Constantin zijn eigentijdse visie op de klassieke benadering van design voort.”

Vacheron Constantin Traditionnelle Tourbillon

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram