FESTIVAL: De line-up van Chin Chin Festival 2023 is bekend en wij geven tickets weg

Chin Chin Festival 2023

FESTIVAL: De line-up van Chin Chin Festival 2023 is bekend en wij geven tickets weg

De Chin Chin Festival 2023 line-up is officieel bekend en wij geven gratis kaarten weg. Van hiphop tot house en van amapiano tot R&B, alles komt voorbij.

Chin Chin Festival 2023

Maak je klaar voor bonzende beats, een trillende speeltuin en een gigantisch gekkenhuis. Op 1 juli is het tijd voor de nieuwste editie van één van de leukste feestjes in Amsterdam, en de officiële line-up van Chin Chin Festival 2023 is nu bekend.

Nadat Chin Chin in 2022 een geslaagde editie van haar festival heeft gehad, is het niet meer dan logisch dat dit kunstje in 2023 herhaald wordt. Op zaterdag 1 juli 2023 kun je in de Tuinen van West in Amsterdam weer lekker los gaan bij de diverse podia.

Voor de vijfde keer is deze groene locatie de plek van bestemming, wat betekent dat na vier uitverkochte edities, ditmaal een vijfjarig jubileum centraal staat. Niet gek dus dat het festival het nóg grootser zal aanpakken. Verwacht een indrukwekkende line-up met binnen- en buitenlandse artiesten, spectaculaire acts, maar liefst zes toffe podia en een streetfood markt met voor ieder wat wils.

Voor deze vijfde editie worden de krachten gebundeld met diverse bekende hostingpartijen uit het Amsterdamse nachtleven. Ieder genre komt voorbij, met onder meer amapiano, latin, hiphop en disco. De gangmakers bij de zes podia? Denk aan Chin Chin & friends en de feestorganisaties van Chin Chin Club, te weten Dynasty, Friday Freshness, Geroezemoes, Macau Royale, Mimi en Nr. 133). Ook rekenen we op Lovelee, Rewind, Stewww, Dipshit en Dale Reggaeton.

The Opposites geven hun enige optreden in Amsterdam van dit jaar tijdens Chin Chin Festival. Ook Bizzey, de jonge talenten van Turfy Gang, internationale headliners zoals Rossko, Lauren Lo Sung en Nicky Summers en uiteraard lokale artiesten zoals Luuk van Dijk en The Partysquad passeren de revue. Met deze fraaie combinatie is Chin Chin Festival hét cross-over festival van de stad.

Chin Chin Festival 2023

Tickets & Info

Datum: 1 juli 2023
Tijd: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: Tuinen van West
Adres: Tom Schreursweg 48, 1067 MC, Amsterdam

De ticketverkoop is inmiddels al begonnen. Early tickets zijn uitverkocht. Regular tickets kosten €45,- (excl. servicekosten) en Late tickets € 55,- (excl. servicekosten).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chin Chin Festival (@chinchinfestival)

Win 2x tickets voor Chin Chin Festival 2023

Win 2 tickets voor Chin Chin Festival 2023. Wie neem jij mee naar Amsterdam als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘chinning’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis kaarten voor zaterdag 1 juli 2023!

Succes!

Meedoen kan tot donderdag 24 juni. Winnaars ontvangen bericht en deelname is vanaf 16 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram