Regent Seven Seas Cruises kondigt nieuwe 2026 World Cruise met 154 nachten op zee aan

Regent Seven Seas Cruises 2026 World Cruise

Regent Seven Seas Cruises kondigt nieuwe 2026 World Cruise met 154 nachten op zee aan

Regent Seven Seas Cruises kondigt nieuwe 2026 World Cruise met 154 nachten op zee aan. Kies uit 431 landexcursies in 41 landen op 6 continenten.

Regent Seven Seas Cruises, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises, heeft de langste World Cruise ooit aangekondigd. De cruise op de stijlvolle Seven Seas Mariner gaat op 10 januari 2026 van start en is een droom voor nieuwsgierige en avontuurlijke reizigers.

The Sense of Adventure
Regents 2026 World Cruise – The Sense of Adventure – begint en eindigt in Miami, Florida (VS). De gasten, die 154 nachten aan boord doorbrengen, varen over drie oceanen en komen op ongelooflijke plaatsen in Noord- en Zuid-Amerika, de zuidelijke Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië en Europa. Tijdens de reis wordt een afstand van maar liefst 39.722 zeemijl afgelegd en wordt er in 77 havens in 41 landen op zes continenten aangemeerd. In de reisroute zijn drie voor Regent nieuwe havens opgenomen – de eilanden Lifou en Maré, een van de Loyaliteitseilanden, beide in Nieuw-Caledonië, en Waingapu op het ongerepte, ruige eiland Sumba in Indonesië.

“Luxe reizigers willen verder en langer op reis. We zijn dan ook erg blij dat we voor 2026 onze nieuwste en langste World Cruise ooit mogen aankondigen,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “The Sense of Adventure zal luxe reizigers zeker aanspreken – er staan onvergetelijke ervaringen te wachten op deze cruise van 154 nachten, die hen naar de verste hoeken van onze aarde brengt. De gasten op onze World Cruise genieten een ongekende persoonlijke service, onovertroffen gastvrijheid, de comfortabele weelde van onze all-suite, all-balcony accommodaties en een scala aan inbegrepen opties die het luxe gevoel alleen maar versterken.”

Regent Seven Seas Cruises 2026 World Cruise

Fascinerende bestemmingen
Regent staat erom bekend dat het gasten een ongekende ervaring biedt op de meest bijzondere plekken ter wereld. Dat zal tijdens deze cruise niet anders zijn – bij de reis zijn keuze uit 431 landexcursies en 16 overnachtingen in verschillende havens aan boord inbegrepen. Reizigers kunnen dan ook fascinerende bestemmingen zoals Bora Bora in Frans-Polynesië, Darwin in Australië en Walvisbaai in Namibië verkennen en zullen onvergetelijke herinneringen maken. Nieuw zijn drie bijzondere ervaringen aan land – A Taste of History at the Battleship Missouri in Honolulu, Hawaï, Across the Archipelago Dinner at Garuda Wisnu Kencana in Bali, Indonesië, en Passport to Portuguese Flavor at Convento do Beato in Lissabon – die de gasten de kans bieden om nog dieper in de cultuur te duiken.

Op de route wordt een bezoek gebracht aan 47 UNESCO Werelderfgoedsites, zoals het natuurreservaat Vallée de Mai op Praslin in de Seychellen, Robbeneiland bij Kaapstad, Zuid-Afrika en het Great Barrier Reef bij Cairns, Australië.

Voordat de gasten voor hun wereldreis aan boord van Seven Seas Mariner stappen, brengen ze een nacht door in een luxe hotel in het bruisende Miami, Florida en zijn ze te gast op een exclusief pre-cruise gala.

Regent Seven Seas Cruises 2026 World Cruise

De exclusieve World Cruises van Regent zijn inclusief persoonlijke extra’s, waaronder onbeperkte valet wasservice inclusief stomen en strijken, telefoontegoed per suite, een cadeau als aandenken en meer. Gasten kunnen met een gerust hart op reis, want er zijn medische faciliteiten aan boord en alle visums worden voor hen geregeld. De persoonlijke service, de gastronomische hoogstandjes in elegante restaurants, de premium dranken in de chique bars en lounges en het beste entertainment maken de ongeëvenaarde ervaring waar Regent bekend om staat, compleet.

De prijzen van deze 154 nachten-cruise variëren van € 86.579 per persoon in een luxe Deluxe Veranda Suite tot € 245.369 per persoon in de royale Master Suite.

De 2026 World Cruise kan worden geboekt vanaf 22 maart 2023, maar gasten kunnen zich al sinds 13 maart registreren. Dit kan online via RSSC.com/2026-World-Cruise, waar tevens meer informatie over de 2026 World Cruise te vinden is.

Regent Seven Seas Cruises 2026 World Cruise

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram