Tesla onthult $ 300 kostend Cybertruck-geïnspireerd draadloos oplaadplatform

Tesla Wireless Charging Platform

Tesla onthult $ 300 kostend Cybertruck-geïnspireerd draadloos oplaadplatform

Tesla Wireless Charging Platform is Cybertruck-geïnspireerd draadloos oplaadplatform, inclusief handige AirPower-technologie van Apple.

Tesla Wireless Charging Platform

Enkele jaren geleden had Apple plannen voor een draadloos laadstation voor thuisgebruik, een project dat uiteindelijk op de plank kwam te liggen. Spoel vooruit naar maart 2023 en Tesla heeft zijn eigen kijk op het concept geïntroduceerd.

Geheel logisch het Wireless Charging Platform genoemd, levert de oplader van Tesla 15W stroom en zorgt het ervoor dat meerdere apparaten, zoals iPhones en AirPod-hoesjes, tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Het apparaat maakt ook gebruik van de AirPower-technologie van Apple, wat betekent dat een apparaat in geen enkele configuratie correct hoeft te worden uitgelijnd, maar gewoon op de mat kan worden neergezet.

Het platform is geïnspireerd op de Tesla Cybertruck en is opgebouwd uit een aluminium behuizing en alcantara-oppervlak, samen met een afneembare magnetische standaard. De oplader moet via een USB-C-kabel op een stopcontact worden aangesloten om te werken, maar kan plat op een tafel liggen of rechtop staan om je scherm te kunnen bekijken.

Zij die overwegen om het Tesla Wireless Charging Platform te kopen moeten er rekening mee houden dat Apple Watches niet kunnen worden opgeladen via het systeem. De oplader kost $ 300, waarmee het een enigszins dure optie is, afhankelijk van je budget.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram