Nieuwe Volkswagen ID. 2all Concept kan markt voor elektrische auto’s opschudden

Volkswagen ID. 2all Concept

Nieuwe Volkswagen ID. 2all Concept kan markt voor elektrische auto’s opschudden

De Volkswagen ID. 2all Concept kan de markt voor elektrische auto’s veranderen, met technologie, een laag prijskaartje en afmetingen als een VW Golf.

Volkswagen ID. 2all Concept

Volkswagen is een van ’s werelds meest succesvolle autofabrikanten. Eenmaal op de weg kom je altijd wel een Golf of Polo tegen. Naarmate de wereld echter verandert, veranderen ook onze rijgewoonten. Daarom onderneemt VW aanzienlijke stappen om de markt voor elektrische auto’s te veranderen.

Vandaag onthult het merk zijn ID. 2all concept, een kleine stadsauto die minder dan € 25.000 zou moeten kosten. Dit is op zich al een behoorlijke prestatie, aangezien veel toekomstige kopers van nieuwe auto’s vaak worden afgeschrikt door de prijs die men moet betalen voor elektrische auto’s, in tegenstelling tot de gebruikelijke opties voor een verbrandingsmotor.

Door de prijs verder in lijn te brengen met ICE-machines op instapniveau, zou de ID. 2all het antwoord kunnen zijn voor wie op zoek is naar een kleine, elektrische auto. Volgens Volkswagen zelf is de auto “zo ruim als een Golf, zo goedkoop als een Polo”. Een baanbrekende belofte.

Bovendien zal de elektrische machine tot 450 km actieradius leveren met behulp van een platform met voorwielaandrijving, waarbij 226 pk naar het pedaal wordt gestuurd. De vooruitgang stopt daar niet, want van binnen en van buiten vinden we een strakke en sportieve ontwerptaal ondersteund door technologie zoals Travel Assist, IQ.LIGHT en Electric Vehicle Route Planner – codewoorden voor plannen die nog in ontwikkeling zijn.

Bekijk de conceptauto hieronder en houd ons in de gaten voor nieuws over hoe de Volkswagen ID. 2all Concept de toekomst van EV’s zou kunnen veranderen.

Volkswagen ID. 2all Concept

Volkswagen ID. 2all Concept

Post a Comment

#Volg ons op Instagram