TRAILER: Netflix en A24 brengen officiële trailer uit voor donkere comedy-serie ‘BEEF’

beef trailer netflix serie a24

TRAILER: Netflix en A24 brengen officiële trailer uit voor donkere comedy-serie ‘BEEF’

Netflix en A24 hebben de officiële trailer uitgebracht voor de donkere comedy-serie BEEF, met Steven Yeun en Ali Wong in de cast.

Netflix en A24 hebben de officiële trailer uitgebracht voor hun nieuwe donkere komedieserie. De serie draait om woede op de weg en kent een cast met Steven Yeun en Ali Wong.

BEEF herenigt Yeun en Wong op het scherm in een serie van 10 afleveringen, waarin het verhaal wordt gevolgd van twee personages die grote woede richting elkaar hebben.

De officiële trailer zet de toon voor de serie en laat zien hoe de spanning tussen de personages van Yeun en Wong met de minuut toeneemt. In een spannende scène zien we Wongs personage Amy gefrustreerd een pistool op haar telefoon richten, terwijl Yeuns personage Danny dezelfde opgewonden eigenschappen lijkt te hebben als pyromaan zijnde. Met wraak als middelpunt, horen we Amy tegen Danny zeggen: “Ik heb een heel vol leven waar ik graag naar terug zou willen. Ik ga je vinden en het weinige dat jij hebt afpakken.”

De serie is geregisseerd door Jake Schreier en heeft naast Yeun en Wong ook Joseph Lee, Young Mazino, David Choe, Patti Yasutake, Maria Bello, Ashley Park, Justin H. Min, Mia Serafino en Remy Holt in de cast.

De nieuwe serie BEEF komt op 6 april op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram