Je eerste kaart versturen via Kaartje2go is gratis en kan op dezelfde dag

gratis kaart versturen op dezelfde dag Kaartje2go

Je eerste kaart versturen via Kaartje2go is gratis en kan op dezelfde dag

Eenvoudig in 4 stappen een kaart maken en versturen? Via Kaartje2go verstuur je dezelfde dag nog en de eerste kaart is nu gratis.

gratis kaart versturen op dezelfde dag Kaartje2go

We zijn allemaal wel eens vergeten een attentie te sturen naar een belangrijke relatie op het moment dat dit eigenlijk nodig was. Of het nu privé is of zakelijk, we willen natuurlijk aan onze dierbaren laten weten dat we aan hen denken bij memorabele momenten. Of het nu met betrekking tot een verjaardag is of in het kader van de verkoop van de zaak, we sturen bijvoorbeeld graag een kaartje. Wist je dat dit anno heden heel simpel kan? En last minute? Lees maar mee.

Van verjaardags- tot geboortekaartjes maken, tegenwoordig kun je online alle soorten kaarten samenstellen en ook laten versturen. Zelfs nog de volgende dag als dit noodzakelijk is. Dankzij deze fijne ontwikkelingen komen we niet in de knel qua tijd en missen we geen enkele mijlpaal meer van onze relaties.

Waar je dit doet?

Kaartje2go

Met Kaartje2go is er een fraaie webwinkel bijgekomen waar je relatief last minute kaarten kunt versturen. Dit is bijzonder interessant met oog op zakelijke kaarten die de deur uit moeten, maar uiteraard ook in verband met dierbaren uit bijvoorbeeld familie. We kunnen niet overal fysiek bij zijn, maar een kaart is nog altijd een mooie geste om te laten weten dat je diegene niet bent vergeten.

Bij Kaartje2go is het leuk en eenvoudig om in 4 stappen een kaart te maken en te versturen. Bijvoorbeeld geboortekaartjes meisje zijn hier simpel gereed te maken, waarbij de post dezelfde dag nog wordt verstuurd, mits je voor 20:00 ’s avond bestelt. Erg handig voor mensen die net als wij door drukte nog weleens iets vergeten.

Wie overigens nu gebruik maakt van deze zeer handige dienstverlener, krijgt de eerste kaart gratis. Nu is geld waarschijnlijk geen probleem voor jou, maar eerlijk, een gratis kaart versturen is mooi meegenomen. Je zou zelfs een kaart naar jezelf kunnen sturen om de service en kwaliteit van Kaartje2go te testen. Onnodig wat ons betreft, maar mocht je het op voorhand toch willen checken, dan kan dit dus gemakkelijk.

Mocht je tot slot overigens waarde hechten aan groene waarden, zoals Co2-neutraal gedrukte kaarten, dan is Kaartje2go ook het merk waarmee je in zee wilt gaan. De postdienst is milieubewust en stemt in ieder geval een deel van haar serviceverlening af op deze waarden. Wat ons betreft een mooi pluspunt van de kaartverzender.

Moet jij last minute kaarten versturen omdat er een verjaardag, geboorte, zakelijke verkoop of andere mijlpaal speelt bij een van je relaties, overweeg dan Kaartje2go en verstuur dezelfde dag nog jouw kaart.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram