Eerste blik op nieuwe Balenciaga 3XL Trainer Mule

Balenciaga 3XL Trainer Mule

Eerste blik op nieuwe Balenciaga 3XL Trainer Mule

We hebben een eerste blik op de nieuwe Balenciaga 3XL Trainer Mule, een voorproefje van Demna’s volgende zomer 2023 “The Mud Show”-stijl.

Balenciaga 3XL Trainer Mule

Ontwerper Demna heeft een nieuwe, opvallende creatie voor ons petto. Ditmaal zien we een sandaal-variant van de nieuwste 3XL Trainer. Zou jij deze Balenciaga 3XL Trainer Mule dragen?

Balenciaga heeft de 3XL Trainer gepakt die tijdens de Summer 2023 “The Mud Show” werd onthuld en heeft de sneaker omgeturnd tot een ander schoentype. Na hetzelfde te hebben gedaan met zijn Speed-model, Crocs-samenwerking en de Track Sneaker, heeft het modehuis nu de achterkant bij de 3XL weggehaald, waardoor er een instapper overblijft.

Net als het originele paar is deze slipper leervrij, maar is gekozen voor een constructie van versleten gaas en polyurethaan. Touwveters en platte veters zijn beide beschikbaar op het paar, terwijl vuil ogende platte veters weer te vinden zijn rondom de instapper, lussend en sluitend rond de teen.

Natuurlijk zien we veel branding rondom. Kenmerkende details zijn te vinden op de teen, hiel en binnenkant van de binnenzool, terwijl “3XL” op de tong van de voormalige sneaker zichtbaar is.

Op de afbeeldingen van @demnagram is het duidelijk te zien dat de leidende colorway is gecentreerd rond een palet van zilver en grijstinten. Het lijkt er echter ook op dat een roze versie van de 3XL Trainer of 3XL Trainer Mule op de achtergrond gluurt.

Bekijk de eerste afbeeldingen hieronder en verwacht de instappers binnenkort online, aangezien @demnagram toont dat ze al in sommige boetieks zijn gearriveerd.

Balenciaga 3XL Trainer Mule

Balenciaga 3XL Trainer Mule

Balenciaga 3XL Trainer Mule

Fotocredits: demnagram

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram