Maak kennis met de nieuwe Apple iPhone 14 “Yellow” en 14 Plus “Yellow”

Apple iPhone 14 "Yellow"

Maak kennis met de nieuwe Apple iPhone 14 “Yellow” en 14 Plus “Yellow”

Maak kennis met de nieuwe Apple iPhone 14 “Yellow” en iPhone 14 Plus “Yellow”. De zonnige kleurstelling is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Apple iPhone 14 "Yellow"

Na geruchten en vroege weergaven, hebben we nu een eerste blik op de Apple iPhone 14 en 14 Plus in een nieuwe “Yellow” uitvoering. Apple’s iPhone 14 en 14 Plus worden momenteel al aangeboden in ‘Midnight’, ‘Blue’, ‘Starlight’, ‘Purple’ en ‘(PRODUCT)RED’.

De “Yellow” voorjaarskleuruitgave van het in Cupertino gevestigde technologiebedrijf zal worden aangeboden in twee verschillende maten en is gecentreerd rond een kanariegele tint. De heldere en gedurfde kleur komt trots tot uiting op de glazen achterkant en wordt geaccentueerd door een goudkleurig aluminium designframe.

De iPhone 14 en 14 Plus zijn het toppunt van typisch Apple-ontwerp dat minimalistische esthetiek, functionaliteit en robuuste constructie combineert. Beide modellen hebben een duurzame Ceramic Shield-voorcover, een bijgewerkt intern ontwerp voor verbeterde prestaties en reparaties, samen met de langste batterijduur van een iPhone ooit.

Apple iPhone 14 "Yellow"

Een geavanceerd systeem met twee camera’s biedt een nieuwe 12 MP hoofdcamera voor professionele foto’s en video’s, een ultrabrede camera voor meer unieke perspectieven en een nieuwe TrueDepth-camera aan de voorkant. Innovatieve veiligheidsmogelijkheden vallen op, met de Emergency SOS via satelliet en Crash Detection.

Verkrijgbaar vanaf respectievelijk € 1.016 en € 1.166, kunnen de iPhone 14 “Yellow” en iPhone 14 Plus “Yellow” op 10 maart worden gereserveerd via Apple in opslagcapaciteiten van 128 GB, 256 GB en 512 GB, met beschikbaarheid vanaf 14 maart.

 

Apple iPhone 14 "Yellow"

Apple iPhone 14 "Yellow"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram