Legendarische Britse techno DJ Carl Cox kondigde live event aan voor Amsterdam

DJ Carl Cox secret project festival amsterdam 2023

Legendarische Britse techno DJ Carl Cox kondigde live event aan voor Amsterdam

De legendarische Britse techno DJ Carl Cox en Secret Project hebben een live event aangekondigd voor Amsterdam. Kom jij naar dit festival?

DJ Carl Cox secret project festival amsterdam 2023

De legendarische Britse techno DJ Carl Cox heeft samen met Secret Project een exclusief live evenement in Amsterdam aangekondigd. Op 19 augustus zal Carl Cox zijn gerenommeerde Hybrid Live show voor één keer in 2023 naar Nederland brengen. Hybrid Live is de meest ambitieuze productie uit Carl Cox zijn vier decennia lange carrière, waar Cox zijn geroemde sets live on stage produceert. Naast Carl Cox staan onder anderen Christopher Coe, DIØN, DJ Rush en DYEN op de line-up voor het event op het Hembrugterrein.

Na vele jaren mee te draaien in het festival circuit besloot Carl Cox recentelijk om zijn optredens te vernieuwen, wat heeft geresulteerd in de nieuwe HYBRID LIVE shows. “Elektronische muziek is enorm veranderd in de vele jaren dat ik inmiddels mee draai in het vak. Het is steeds moeilijker geworden om je te onderscheiden, HYBRID LIVE is mijn manier om dat wel te doen. Ik zet mij inmiddels 35, 40 jaar in voor de industrie en vind het ontzettend belangrijk dat deze zich blijft ontwikkelen. Hopelijk wordt de industrie met events als HYBRID LIVE naar een hoger niveau getild”. Aldus Carl Cox.

Het nieuwe event-concept wordt geproduceerd door het Amsterdamse ALDA, in samenwerking met hun Amerikaanse partner Insomniac. Het evenement is uniek gericht op één hoofdpodium waar de iconische headliner een speciale live set zal geven. Na twee monumentale ADE-evenementen op het Hembrugterrein is de Secret Project-crew geen vreemde op de locatie. Secret Project’s wereldwijde reputatie als leiders in evenementenproductie in combinatie met een renaissance van Carl Cox als artiest maken ongetwijfeld voor een van dé must-see evenementen van de zomer.

DJ Carl Cox secret project festival amsterdam 2023

Evenement informatie
Secret Project presents Carl Cox HYRBRID LIVE
Datum: 19 augustus 2023
Tijd: 12:00 – 23:00
Locatie: Hembrugterrein – Hemkade 18, Zaandam

Tickets
Pre-registreren voor exclusieve early tickets is vanaf vandaag mogelijk tot 23:59 op zondag 15 januari. Tickets gaan maandag 16 januari om 12:00 in de verkoop via europe.secretproject.com.

Line-up A-Z
Carl Cox HYBRID LIVE
Christopher Coe LIVE
DIØN
DJ Rush
DYEN
Nico Moreno
Sara Landry
SHLØMO
TRYM

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram