Supreme x Nike Air Force 1 Low “Baroque Brown” lijkt op komst

Supreme x Nike Air Force 1 Low "Baroque Brown"

Supreme x Nike Air Force 1 Low “Baroque Brown” lijkt op komst

Volgens sterke geruchten is er een Supreme x Nike Air Force 1 Low “Baroque Brown” op komst. Men verwacht de sneaker gedurende Supreme’s FW23-seizoen.

Supreme x Nike Air Force 1 Low "Baroque Brown"

De Air Force 1-sneaker van Nike is opgeklommen tot de populairste modellen in de schoenengeschiedenis, nadat hij iets meer dan 40 jaar geleden op de markt verscheen. Na tientallen jaren met Supreme te hebben gewerkt, is het logisch dat het silhouet een sleutelrol zou spelen in veel van de projecten van het duo en dat er nu een hardnekkig gerucht is omtrent de komst van een bruine uitvoering.

In 2020 besloten de Amerikaanse merken om een terugkerende release van Air Force 1 Lows te maken met geheel zwarte en geheel witte kleurstellingen met een rood Supreme-boxlogo op de hiel. Sindsdien heeft het duo beide kleurstellingen talloze keren aangevuld en in 2021 bijvoorbeeld een “Wheat”-kleurstelling aan de mix toegevoegd.

Nieuwe geruchten gaan nu in de richting van de lancering van een “Baroque Brown”-look. Bovenaan is een mock-up afgebeeld van hoe de diepbruine look eruit kan komen te zien. Officiële bevestiging rondom deze launch ontbreekt nog, wat betekent dat er ook nog geen afbeeldingen vanuit Supreme, noch Nike zijn getoond.

Momenteel is het de verwachting dat deze Supreme x Nike Air Force 1 Low “Baroque Brown” sneaker in de herfst in de schappen zal liggen als onderdeel van Supreme’s FW23-collectie. Blijf via MANNENSTYLE op de hoogte voor meer nieuws, een eerste blik en officiële afbeeldingen van de schoenen terwijl we wachten op verdere details.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DropsByJay (@dropsbyjay)

Fotocredits: Dropsdotgg

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram