Nieuwste Slimme Thermostaat van tado° komt in zwart én met ‘Dark Mode’

tado° Slimme Thermostaat black dark mode

Nieuwste Slimme Thermostaat van tado° komt in zwart én met ‘Dark Mode’

De nieuwste tado° Slimme Thermostaat is eindelijk verkrijgbaar in het zwart. Bovendien komt dit smarthome-apparaat met de innovatieve Dark Mode.

tado° Slimme Thermostaat black dark mode

Onlangs kondigde tado° aan dat er eindelijk een “Black Edition” is voor zijn IF Design Award-winnende Slimme Thermostaat. Bovendien ging deze lancering gepaard met de introductie van Dark Mode voor de tado°-app. Met de zwarte variant van de Slimme Thermostaat biedt tado°, op verzoek van zijn gebruikers, een nieuwe kleur die past bij de huidige interieurstijlen en een nieuwe functie in de app.

De energieprijzen stijgen, maar klanten besparen met tado°’s Slimme Thermostaten gemiddeld 22 procent op hun jaarlijkse verwarmingskosten. Klanten verlagen hun gemiddelde gasrekening van € 2.298 voor een gemiddeld Nederlands huishouden met € 505. Met de huidige energiekosten betaalt de tado° Slimme Thermostaat zichzelf dus binnen 6 maanden terug.

Een samenwerking met de tado°-community

Om meer mensen gebruik te laten maken van de slimme functies van de tado°-thermostaten en als nieuwe aanvulling op hun interieur werkte tado° samen met de community aan een oplossing. Na verschillende feedbackrondes was een donkere display een van de meest gevraagde functies.

Christian Deilmann, medeoprichter en CPO van tado°, zegt: “Veel gebruikers lieten weten tado° in diverse kamers van hun huis te willen gebruiken. Veel mensen uit de community vroegen om een donkerdere thermostaat. We hebben de juiste materialen en ontwerpkeuzes gevonden om dit op een elegante en verfijnde manier aan te bieden aan de community.”

tado° Slimme Thermostaat black dark mode

Dark Mode

Voor een uniforme ervaring kondigde tado° ook de Dark Mode aan, die nu alweer enige tijd beschikbaar is. Menig tado°-gebruiker wilde graag de Dark Mode om esthetische redenen, om de batterij van hun telefoon te sparen en om de temperatuur ’s nachts in slecht verlichte omgevingen te kunnen controleren. Dankzij aangepast contrast en kleuren in de Dark Mode is de tado°-app een aanvulling op de zwarte variant van de Slimme Thermostaat en andere tado°-producten.

Beschikbaarheid

De zwarte variant van de tado° Slimme Thermostaat is beschikbaar in de webwinkel in Starterskits met zowel bedrade als draadloze varianten, maar ook als stand-alone. De zwarte variant van de Slimme Thermostaat is inmiddels breeduit geïntroduceerd in alle Europese landen.

De draadloze Starterskit kost €249,99 en de bedrade Starterskit kost €219,99. De Dark Mode is voor bestaande tado°-gebruikers inmiddels beschikbaar via een app-update en kan worden geactiveerd in de apparaatinstellingen op iOS en Android.

tado° Slimme Thermostaat zwart dark mode

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram