TRAILER: Netflix werpt eerste blik op ‘Formula 1: Drive to Survive’ seizoen 5

Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 trailer

TRAILER: Netflix werpt eerste blik op ‘Formula 1: Drive to Survive’ seizoen 5

Netflix heeft de eerste Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 trailer onthuld. Een blik achter de schermen van een van de meest dramatische seizoenen.

Netflix’s Formula 1: Drive to Survive-serie heeft een eerste officiële trailer uitgebracht voor seizoen 5, dat deze week terugkeert. Fans kunnen opnieuw achter de schermen kijken en uit de eerste hand zien hoe coureurs en teams streden om het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap 2022.

“Hoe hoger je komt, hoe scherper de messen. De beste manier om impopulair te worden, is door te winnen”, zegt Red Bull-teambaas Christian Horner.

Het seizoen 2022 was zonder twijfel een van de meest dramatische seizoenen in de recente geschiedenis, daar we getuige waren van een wisseling van de wacht en tekenen dat we een nieuw tijdperk van dominantie tegemoet gaan. Max Verstappen van Red Bull Racing behaalde zijn tweede coureurskampioenschap op rij en het team won voor het eerst sinds 2013 een constructeurskampioenschap, waarmee een einde kwam aan de winning streak van Mercedes in de afgelopen acht jaar. Het verliep dit seizoen echter verre van soepel voor iedereen, aangezien nieuwe aanpassingen aan de grid zich begonnen te ontvouwen met een snelheid van meer dan 320 kilometer per uur.

“Dit seizoen is de Formule 1 onherkenbaar veranderd”, zegt de Britse Formule 1-presentator Will Buxton in de trailer.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Academy Award-winnaar James Gay-Rees en Paul Martin voor Box to Box Films.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 gaat op 24 februari exclusief bij Netflix in première.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram