Ulysse Nardin introduceert de Blast Tourbillon in blauw en goud

Ulysse Nardin Blast Tourbillon Blue & Gold

Ulysse Nardin introduceert de Blast Tourbillon in blauw en goud

Ulysse Nardin introduceert de Blast Tourbillon in blauw en goud. De nieuwe Ulysse Nardin Blast Tourbillon Blue & Gold is nu verkrijgbaar.

Ulysse Nardin Blast Tourbillon Blue & Gold

Ulysse Nardin heeft de Blast Tourbillon Blue & Gold onthuld, de eerste binnen de serie die in deze uitvoering wordt weergegeven. Opgedragen aan hedendaagse ontdekkingsreizigers, debuteerde de Blast Collection in 2020 als een belichaming van de filosofie van het merk, “Haute Horlogerie is een eeuwig avontuur”.

De Blast Tourbillon Blue & Gold bezit alle typische kenmerken van zijn tegenhangers; van de iconische dubbele X-vormige tourbillonkooi en bewegingsbrug tot de gekeurde drie nokken die perfect in de band zijn geplant. Gehuld in een kast van 45 mm met afwisselend roségoud en blauw PVD-titanium, is deze specifieke kleurstelling door het merk bestempeld als “explosief en innovatief”.

Binnenin het uurwerk zorgt het in-house geskeletteerde uurwerk Caliber UB-172 met silicium echappement voor een looptijd van 72 uur. Passend bij de kleuren van de kast, maken de blauwe fluwelen rubberen band en de roségouden en blauwe PVD titanium vouwsluiting het geheel compleet.

De Ulysse Nardin Blast Tourbillon in Blue & Gold is verkrijgbaar voor € 68.000 en is verkrijgbaar via de eigen boetieks van het merk en geselecteerde retailers. Bezoek de website van Ulysse Nardin voor de volledige voorraadlijst.

Ulysse Nardin Blast Tourbillon Blue & Gold

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram