HANDIG: Hoe kun je goedkoop een auto leasen?

goedkoop een auto leasen

HANDIG: Hoe kun je goedkoop een auto leasen?

Hoe kun je goedkoop een auto leasen? Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet om zo voordelig mogelijk een auto te leasen.

goedkoop een auto leasen

Moet er een nieuwe auto komen, maar heb je het geld niet liggen om er eentje te kopen? Dan biedt leasen uitkomst. Je betaalt dan een bedrag per maand om in de auto te mogen rijden. Als het bedrag per maand je tegenvalt, ben je misschien benieuwd hoe je goedkoop een auto kunt leasen. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. We helpen je namelijk te voorkomen dat je onnodig veel betaalt voor een leaseauto.

Lease een zuinig model

Eén van de voordelen van private lease is dat veel zaken bij de prijs zijn inbegrepen. Dit geldt alleen niet voor brandstof. Vandaar dat het interessant kan zijn om een zuinige auto te leasen. Omdat zo’n auto minder verbruikt, hoef je minder vaak te tanken. Als je veel onderweg bent, kan dit je iedere maand een leuke besparing opleveren. Mensen die veel op de weg zijn kunnen ook een elektrische auto overwegen. Aangezien zo’n auto op elektriciteit rijdt, hoef je nooit meer benzine te tanken. Je betaalt weliswaar voor de stroom om de accu op te laden, maar dit kost je aanzienlijk minder dan brandstof.

Tweedehands in plaats van nieuw

Overweeg je voor het eerst om een auto te leasen? Grote kans dat je naar nieuwe auto’s kijkt. Voor dergelijke auto’s betaal je vaak een behoorlijk bedrag in de maand, waardoor er geen sprake is van een goedkope leaseauto. Als de maandprijs je te gortig is, kun je occasion private lease overwegen. Doordat je geen nieuwe auto leaset, betaal je een lager bedrag per maand. Tweedehands auto’s hebben namelijk een lagere cataloguswaarde en dat berekenen leasemaatschappijen door in de prijs. Neem je de tijd om een goedkope tweedehands leaseauto te vinden? Dan kan het maar zo zijn dat je een flink bedrag bespaart per maand.

Vergelijk verschillende leaseauto’s met elkaar

Doordat leasen steeds populairder wordt, groeit ook het aanbod. Dit is koren op de molen van mensen die een goedkope leaseauto zoeken. Verwacht alleen niet dat goedkope leaseauto’s je aan komen waaien, want hier moet je zelf actief naar op zoek gaan. Je kunt de sites van verschillende leasemaatschappijen afstruinen, maar je kunt ook een vergelijkingssite gebruiken. Leaseauto’s vergelijken kost je op deze manier een stuk minder tijd. Op basis van jouw voorkeur krijg je binnen de kortste keren een overzicht met goedkope leaseauto’s te zien.

Aanbiedingen zoeken

Veel mensen denken niet dat leasemaatschappijen met aanbiedingen werken, maar dat is wel het geval. Ben je op zoek naar een goedkope leaseauto? Dan raden wij je zeker aan om te kijken of je ergens een goedkope private lease elektrische auto kunt vinden. Dit kan je per maand namelijk een leuke besparing opleveren. Heb je een interessante aanbieding gevonden? Neem dan snel een besluit, want vaak gelden aanbiedingen maar voor een bepaalde periode.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram