Creëer jouw eigen liefdesbericht in de Westfield Love Studios – óók na Valentijnsdag

Westfield Love Studios pop-up mall

Creëer jouw eigen liefdesbericht in de Westfield Love Studios – óók na Valentijnsdag

Zo verklaarde Yuki Kempees aan Lizzy van der Ligt de liefde met een Valentijnsboodschap. Creëer jouw eigen liefdesbericht in de Westfield Love Studios.

Westfield Love Studios pop-up mall

Valentijnsdag is net voorbij, maar misschien viel je cadeau niet in de smaak, heb je iets goed te maken óf ontmoette je jouw nieuwe liefde pas op de vijftiende. Voldoende aanleiding dus om nog wat aandacht te besteden aan de liefde. Want laten we eerlijk zijn, liefde laat zich niet indammen tot één dag. Gelukkig hebben we iets moois voor je, want van 9 februari tot en met 7 maart is het Love Month bij Westfield Mall of the Netherlands.

Yuki Kempees, bekend van Kris Kros Amsterdam, nam valk voor Valentijnsdag al het voortouw en deelde zijn meest bijzondere date met zijn partner, influencer en model Lizzy van der Ligt. Ook jij kunt echter in de speciale Westfield Love Studios op een unieke manier een persoonlijke boodschap voor jouw dierbare(n) opnemen. Mag natuurlijk ook gewoon je moeder zijn, hè, maar leuker is die speciale dame.

Bekijk de love story van Yuki hier.

Verras jouw lover

Ben je op zoek naar een unieke gift? De Westfield Love Studios pop-up inclusief videobooth is jouw ticket tot een persoonlijk cadeau. De videobooth stelt je drie liefdesvragen, terwijl een automatische video-opname dit moment vastlegt. Achteraf krijg je de video-opname gratis mee naar huis via een kaart met QR-code. Zo voeg je een hele persoonlijke noot toe aan je liefdescadeau, die je natuurlijk ervoor of erna shopt bij dé lifestylebestemming in ​​Leidschendam.

Ambassadors of love

Liefde kun je vermenigvuldigen door het te delen. Daarom gingen de ambassadeurs Ron Simpson (eigenaar The Avocado show), Yuki Kempees (muzikant), Ashlee Janelle (creatief ondernemer) en Danie Bles (stylist) je als bezoeker voor, door in de pop-up hun liefdesverhaal te delen via een groot scherm. Zo verrassen Ron en zijn liefde elkaar graag, ontmoette Janelle haar vriend in Ghana – de plek waar ze allebei vandaan komen, organiseerde Yuki ooit een speurtocht als date en omschreef Danie liefde als ‘vrijheid, vertrouwen en lief zijn voor elkaar’.

De videobooth is aanwezig van 9 tot 14 februari en van 17 tot 19 februari, maar de Love Studio is toegankelijk tot 7 maart. Zo heb je nog tijd genoeg om jezelf vast te leggen op deze Instagrammable locatie. Enne, vergeet de hashtag #westfieldlovestories niet.

Westfield Love Studios pop-up mall

Westfield Love Studios pop-up mall

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram