TRAILER: ‘The Flash’ Super Bowl-trailer boordevol verrassingen

The Flash Super Bowl-trailer

TRAILER: ‘The Flash’ Super Bowl-trailer boordevol verrassingen

Twee Ezra Millers, Michael Keaton’s Batman en Supergirl betreden de DC Multiverse in de The Flash Super Bowl-trailer. Ga jij de film kijken in de bioscoop?

De nieuwe fase van Warner Bros. Discovery’s DC Comics Universe is officieel begonnen met de release van een nieuwe trailer van de langverwachte film The Flash.

Ezra Miller schittert als de titulaire Barry Allen. Miller verscheen voor het eerst als een cameo in het DC Universum als de Scarlet Speedster in 2016, in de film Batman v Superman: Dawn of Justice.

De nieuwe trailer toont fans een klassiek tijdreisincident dat verkeerd is gegaan. In een poging het verloop van gebeurtenissen te veranderen, bevindt Barry zich op een kruispunt terwijl hij probeert terug te keren naar zijn huidige realiteit. Terwijl hij door het multiversum crasht, komt Barry een andere versie van zichzelf tegen en probeert hij zijn gezin te redden. Gevangen in een multiversum waar generaal Zod is teruggekeerd, haalt hij Michael Keaton’s Batman uit pensionering en redt hij een gevangengenomen Kryptonian, Supergirl, wat het debuut betekent van Sasha Calle in de DC-wereld. De Batman gespeeld door Ben Affleck verschijnt ook. De cast bevat tevens Kiersey Clemons als Iris West, Saoirse-Monica Jackson, Antje Traue en Maribel Verdú.

Het script is geschreven door Christina Hodson en geproduceerd door Michael Disco en Barbara Muschietti.

The Flash verschijn in de bioscoop medio juni. Bekijk The Flash Super Bowl-trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram