Hong Kong geeft 500.000 gratis vliegtickets weg om het toerisme te stimuleren

Hong Kong geeft 500.000 gratis vliegtickets weg

Hong Kong geeft 500.000 gratis vliegtickets weg om het toerisme te stimuleren

Hong Kong geeft 500.000 gratis vliegtickets weg om het toerisme te stimuleren. Dit in een poging om toeristen weer naar de havenstad te krijgen.

Hong Kong geeft 500.000 gratis vliegtickets weg

Hong Kong wil het toerisme stimuleren en heeft plannen aangekondigd om 500.000 gratis vliegtickets weg te geven. Sinds COVID heeft de toeristenindustrie van de stad moeite om toeristen en bezoekers aan te trekken.

De regering heeft officieel het “Hello Hong Kong”-initiatief onthuld, waarvan men zegt dat het al meer dan twee jaar in de maak is. De tickets zijn verspreid onder de drie grote luchtvaartmaatschappijen van Hongkong: Cathay Pacific, HK Express en Hongkong Airlines. Afgezien van 500.000 gratis tickets, kost het initiatief de stad ongeveer $ 254,8 miljoen.

Er is veel veranderd in de jaren van COVID in Hong Kong. Gedurende die periode moesten reizigers die Hong Kong in en uit gingen zich houden aan vervelende quarantainebeperkingen die op het hoogtepunt 21 dagen isolatie en meerdere PCR-tests omvatten. Voorafgaand aan de pandemie had Hong Kong meer dan 56 miljoen bezoekers, maar in 2022 is dat aantal gedaald tot ongeveer 100.000.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een gratis reis naar Hong Kong; potentiële bezoekers kunnen de World of Winners-pagina bezoeken om vanaf 1 maart een vliegticket aan te vragen. De tickets worden in drie golven toegewezen, waarbij maart is voor hen die reizen vanuit Zuidoost-Azië, 1 april voor bezoekers van het Chinese vasteland en 1 mei voor inwoners van over de hele wereld. Ook lokale inwoners van Hong Kong maken vanaf 1 juli kans op een gratis ticket om verloren reistijd terug te winnen.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram