Thibo Denis verrast met onthulling nieuwe Dior B33 in winterkleuren

Nieuwe Dior B33 winterkleuren

Thibo Denis verrast met onthulling nieuwe Dior B33 in winterkleuren

Thibo Denis heeft de nieuwe Dior B33 winterkleuren onthult. De verrassende introductie brengt ons fraaie navy en witte kleurenschema’s.

Nieuwe Dior B33 winterkleuren

Thibo Denis, hoofd schoenenontwerper van Dior, bood ons onlangs een blik op de innovatieve 3D-geprinte FW23 Derby’s van het luxehuis. Vandaag heeft hij nog meer voor ons in petto, met de onthulling van de gloednieuwe Dior B33 winterkleuren.

De ontwerper geeft zijn Instagram-volgers regelmatig een eerste blik op wat ze van het huis van Dior kunnen verwachten, en dat was nu niet anders. Thibo toonde via zijn eigen account twee nieuwe kleurstellingen van de Dior B33. Bestempeld als “winterkleuren”, tonen de B33 designelementen veel van klassieke low-tops, waardoor het een alledaagse schoen wordt. De sneaker blijft trouw aan de kenmerkende huismotieven en geven een nieuwe interpretatie aan het iconische Dior Oblique-patroon.

Eén paar heeft een zwart, marineblauw en wit kleurenschema, waarbij het bovenwerk, de hiel en de tong lijken te zijn gekleed in zwart leer en witte stiksels, terwijl het zijpaneel en de kraag canvasmateriaal gebruikmaken van de marineblauwe Dior Oblique-afbeelding. Hetzelfde Dior Oblique-patroon is ook in reliëf aangebracht op het spatbord en de hielbeschermer op de buitenzool.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door _thibo (@_thibo)

Het andere paar arriveert in een geheel witte uitvoering, met hetzelfde schuine patroon op het glimmende, witte canvas. Beide zolen hebben tevens het schuine patroon op de ondervoet.

Hoewel er geen bevestigde releasedatum is, wordt verwacht dat deze paren binnenkort verkrijgbaar zullen zijn.

Dior B33 winter 2023

Dior B33 winter 2023

Dior B33 winter 2023

Dior B33 winter 2023

Dior B33 winter 2023

Dior B33 winter 2023

Fotocredits: Thibo Denis / Dior

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram