TRAILER: Horrorkoning Stephen King is terug met ‘The Boogeyman’

Stephen King The Boogeyman

TRAILER: Horrorkoning Stephen King is terug met ‘The Boogeyman’

Stephen King is terug met The Boogeyman. De bloedstollende horrofilm van de koning van enge films verschijnt medio juni in de bioscoop.

De eerste trailer voor de adaptatie van Stephen King’s The Boogeyman is gearriveerd. De clip toont Sophie Thatcher en Vivien Lyra Blair als Sadie en Sawyer Harper, twee jonge zussen het verlies van hun moeder meemaken. Een bovennatuurlijke kracht die op ellende jaagt, komt hun huis binnen en de twee meisjes moeten hun rouwende vader overtuigen van het kwaad dat op de loer ligt in hun huis voordat het hen te pakken krijgt.

The Boogeyman is gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van King uit 1978, dat het verhaal volgt van Lester Billings terwijl hij psychiater Dr. Harper de verhalen vertelt over hoe zijn drie kinderen “Boogeyman!” schreeuwden, vlak voor hun dood.

Naast Thatcher en Blair zien we in de cast Chris Messina, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton en David Dastmalchian. Mark Heyman, Scott Beck en Bryan Woods schreven het scenario terwijl Rob Savage de film regisseerde.

Bekijk de trailer bovenaan. The Boogeyman gaat in juni in première.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram