TRAILER: ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ onthult hoe gevaarlijk Kang is

nieuwe Ant-Man and the Wasp: Quantumania trailer

TRAILER: ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ onthult hoe gevaarlijk Kang is

De nieuwe Ant-Man and the Wasp: Quantumania trailer onthult hoe gevaarlijk vijand. Kang is. De Marvel-film verschijnt volgende maand in de bioscoop.

Nu de release van de aankomende Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania nadert, heeft de studio nog een teaser-trailer uitgebracht die zich richt op de epische confrontatie tussen Kang en Scott Lang.

De verhaallijn zit boordevol actie en de trailer geeft ons hiervan een voorproefje. We ontdekken enkele van de uitdagingen die voor ons liggen, met nieuwe beelden van de Quantum Realm – die de personages naar verwachting zullen verkennen naast een naderend episch luchtgevecht. Lang, gespeeld door Paul Rudd, neemt het op tegen Kang the Conqueror, gespeeld door Jonathan Majors. In de nieuwe beelden lijkt het erop dat Kang dit eerder heeft gedaan, mogelijk onthullend dat hij eerder Avengers heeft vermoord. Kang verscheen voor het eerst in de MCU in de seizoensfinale van Loki, wat hem plaagde als een grote bedreiging.

In eerdere zei regisseur Peyton Reed: “Mensen hadden zoiets van, oh, dit zijn leuke kleine smaakverfrissers na een gigantische Avengers-film. Voor deze derde zei ik: “Ik wil niet meer de smaakverfrisser zijn. Ik wil de grote Avengers-film zijn.”

Ant-Man and the Wasp: Quantumania komt op 15 februari in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram