TRAILER: Nieuwe beelden van scifi-thriller ’65’ met Adam Driver duiken op

65 trailer film bioscoop

TRAILER: Nieuwe beelden van scifi-thriller ’65’ met Adam Driver duiken op

Een nieuwe 65 trailer is uitgebracht door Universal Pictures. De scifi-thriller met Adam Driver verschijnt op 16 maart in de bioscoop.

Een nieuwe trailer voor de aankomende science fiction-film 65 is uitgebracht door Universal Pictures. Wie van dystopische films, ruimtevaart, tijdreizen én dinosaurussen houdt, mag deze film met Adam Driver in de hoofdrol niet missen.

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens.

65 is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place en producent Sam Raimi. De film kent hoofdrollen naast Adam Driver en Ariana Greenblatt een cast met bijvoorbeeld Chloe Coleman, en werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck & Bryan Woods. De producenten zijn Sam Raimi, Deborah Liebling en Zainab Azizi, evenals Scott Beck en Bryan Woods.

Bekijk de 65 trailer bovenaan en check de film vanaf 16 maart a.s. in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram