FESTIVAL: Travis Scott, Playboi Carti en Meek Mill vormen de main acts van Rolling Loud Portugal

Rolling Loud Portugal 2023 meek mill travis scott playboi carti

FESTIVAL: Travis Scott, Playboi Carti en Meek Mill vormen de main acts van Rolling Loud Portugal

Travis Scott, Playboi Carti en Meek Mill vormen de main acts van Rolling Loud Portugal 2023. Het festival is van 5 tot 7 juli aan het strand van Portimão.

Rolling Loud Portugal 2023 meek mill travis scott playboi carti

Fotocredits: Rolling Loud

Rolling Loud Portugal heeft een indrukwekkende line-up samengesteld voor het komende festival. Voor de tweede editie van het strandevenement zullen Travis Scott, Playboi Carti en Meek Mill de line-up van rappers leiden, aangevuld met onder meer enkele opkomende namen uit het eigen Portugal.

Het festival van dit jaar vindt plaats op het strand Praia da Rocha in Portimão, Portugal, een van de meest populaire stranden in de Algarve van het land. Wie wil afreizen naar de prachtige streek en tickets heeft, kan van 5 tot 7 juli genieten van het muziekevenement.

Travis Scott zal de show aftrappen als eerste headliner op woensdag 5 juli, gevolgd door Carti op donderdag. Meek Mill sluit de show af op de derde en laatste dag.

De line-up bevat verder namen als Lil Durk, Latto, Glorilla, Lil Uzi Vert en Kodak Black. Naast deze Amerikaanse namen zien we ook vertegenwoordiging voor het Verenigd Koninkrijk, met bijvoorbeeld Londense rapper Central Cee en hiphopcollectief D-Block Europe.

Bezoekers worden ook getrakteerd op optredens van JID, Soulja Boy, Ski Mask the Slump God, Mariah the Scientist, YG en Gucci Mane.

Portugal is slechts één van de drie landen waar Rolling Loud in 2023 naar toe komt. Deze zomer staat tevens in het teken van Rolling Loud Rotterdam en de allereerste Rolling Loud Germany.

Bekijk hieronder de volledige line-up van Rolling Loud Portugal 2023. Kaarten voor het festival gaan donderdag 26 januari in de verkoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram