TRAILER: Nieuwe beelden ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ met Chris Pine

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ met Chris Pine

Een nieuwe Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer is opgedoken. De film met Chris Pine draait eind maart in de Nederlandse bioscoop.

Een nieuwe trailer voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is onthuld door Universal Pictures. De film met Chris Pine en Michelle Rodriguez brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Verwacht een avontuurlijke wereld die  de immens populaire roleplaying game verkent op een manier als nooit tevoren. “De monsters, de wezens, de magie, de locaties, we laten het allemaal zien. Maar we willen jullie er niet mee om de oren slaan,” zei Daley tegen IGN.

De film is geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley, die tevens samen met Michael Gilio het script schreven. Het resultaat moest een script zijn dat de doorgewinterde D&D fans zouden waarderen, maar dat zeker ook nieuwkomers zou moeten bekoren.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves draait vanaf 30 maart a.s. in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram