louis vuitton pop-up voor heren in de bijenkorf amsterdam krijgt een nieuwe look voor ss23

Louis Vuitton Bijenkorf Amsterdam pop-up voor heren SS23

louis vuitton pop-up voor heren in de bijenkorf amsterdam krijgt een nieuwe look voor ss23

De Louis Vuitton Bijenkorf Amsterdam pop-up voor heren heeft een nieuwe SS23 look. Wanneer kom jij de Louis Vuitton Spring/Summer 2023-collectie checken?

Louis Vuitton Bijenkorf Amsterdam pop-up voor heren SS23

De pop-up van Louis Vuitton in de Bijenkorf Amsterdam heeft speciaal voor de nieuwe Spring-Summer 2023 collectie een nieuwe uitstraling gekregen met een speels en puzzelachtig concept. Welke items uit de nieuwe herencollectie wil jij hebben?

De ruimte lijkt een uitvergrote speeltuin met wanden en plafonds van ongelijke puzzelstukjes die de impressie van een soort 3D-puzzel geven. In dit fantasierijke doolhof met verlichte monogrambloemen en neonverlichte randen worden bezoekers langs dynamische mannequins en modulaire meubels geleid.

Het modehuis brengt met de collectie – die met golvende lijnen en speelse details is geïnspireerd op het skater-tijdperk – de symbolen uit de jaren 90 op vakkundige wijze naar de voorgrond. De speelse look van de kleding en accessoires komt in deze pop-up-speeltuin overal terug: vliegtuigen van origamipapier, kleiachtige texturen en kleuren, samen met cartoonprints. Een vleugje Franse romantiek als eerbetoon aan Parijs en het erfgoed van Louis Vuitton maakt de collectie helemaal af.

Je bezoekt de Louis Vuitton Bijenkorf Amsterdam pop-up en de nieuwe Spring/Summer 2023-collectie van heren nu in het centrum.

Louis Vuitton
De Bijenkorf, Dam 1
1012 JS Amsterdam
The Netherlands

Post a Comment

#Volg ons op Instagram