TRAILER: Din Djarin geconfronteerd met de consequenties van zijn acties in de nieuwe trailer van ‘The Mandalorian’ seizoen drie

The Mandalorian seizoen drie trailer

TRAILER: Din Djarin geconfronteerd met de consequenties van zijn acties in de nieuwe trailer van ‘The Mandalorian’ seizoen drie

Din Djarin wordt geconfronteerd met de consequenties van zijn acties in de officiële nieuwe The Mandalorian seizoen drie trailer. Ga jij kijken bij Disney+?

Disney+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor seizoen drie van The Mandalorian. De twee minuten durende visual belooft een seizoen vol actie voor de beroemde Star Wars-serie, waarin Pedro Pascal’s Mando/Din Djarin een stukje dichter bij zijn dag des oordeels komt terwijl hij naar Mandalore reist, zodat hij vergeving kan ontvangen voor zijn ‘overtredingen’. Ondertussen neemt de kracht van Grogu met de dag toe en komen ze zowel oude als nieuwe vijanden tegen.

De gebeurtenissen van seizoen drie vinden plaats na The Book of Boba Fett, waarin Djarin eindelijk herenigd werd met Grogu.

Naast de terugkeer van Pascal zullen Carl Weathers, Giancarlo Esposito en Katee Sackhoff hun rollen opnieuw vertolken als respectievelijk Greef Karga, Moff Gideon en Bo-Katan Kryze. Maker Jon Favreau zal dienen als schrijver en uitvoerend producent naast David Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson en Rick Famuyiwa.

Bekijk de trailer bovenaan. The Mandalorian seizoen drie gaat op 1 maart in première op Disney+.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram