Idris Elba kondigt releasedatum aan voor nieuwe film ‘Luther: The Fallen Sun’

Idris Elba Luther: The Fallen Sun datum netflix

Idris Elba kondigt releasedatum aan voor nieuwe film ‘Luther: The Fallen Sun’

Idris Elba kondigt releasedatum aan voor nieuwe film Luther: The Fallen Sun. De film verschijnt op Netflix en in de bioscoop.

Idris Elba Luther: The Fallen Sun datum netflix

Vooruitlopend op zijn aankomende Luther-film heeft Idris Elba de officiële datum aangekondigd voor Netflix en in de bioscoop.

De film, getiteld Luther: The Fallen Sun, zal volgende maand in de bioscopen verschijnen en de maand daarna op het streamingplatform. Elba, die het titulaire personage DCI John Luther speelt, maakte de releasedatum bekend in een teaser op Instagram. De acteur plaatste een korte clip waarin John Luther een onheilspellende onthulling doet en een mysterieuze stem die vertelt: “Er komt iets aan” en “Zie je het nu?”

In de komende film keert Elba terug in de rol van DCI John Luther, een personage dat hij maar al te goed kent, aangezien hij hem tussen 2010 en 2019 vijf seizoenen lang op tv speelde. De film volgt de gebeurtenissen nadat hij een gewaagde ontsnapping uit de gevangenis heeft gemaakt terwijl hij een manier vindt om de gruwelijke seriemoordenaar te vinden die de straten van Londen terroriseert. De psychologische thriller belooft rechercheur Luther zijn lastigste zaak tot nu toe.

Luther: The Fallen Sun komt op 24 februari in de bioscoop en op 10 maart op Netflix.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Idris Elba (@idriselba)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram