Geruchten over een Nike SB Dunk “Heineken 2.0” duiken op

Nike SB Dunk "Heineken 2.0" sneaker

Geruchten over een Nike SB Dunk “Heineken 2.0” duiken op

Geruchten over een nieuwe Nike SB Dunk “Heineken 2.0” sneaker zijn opgedoken, in navolging van de legendarische SB Dunk Low “Heineken” uit 2003.

Nike SB Dunk "Heineken 2.0" sneaker

De sneakerfan die al even meedraait kan het zich nog wel herinneren, het Heineken-thema op de SB Dunk Low. In het tweede jaar van dit model op de markt, rustte Nike de schoen uit in groen, wit en rood met een Heineken-ster aan de zijkant richting de hiel. Deze release uit 2003, die tegenwoordig duizenden dollars oplevert op de resellermarkt, krijgt mogelijk eindelijk een vervolg.

Volgens een bericht van sneaker-industrie insider JF Grails, is er een Nike SB Dunk “Heineken 2.0” onderweg. Waarschijnlijk in 2023 in de schappen – twintig jaar na de oorspronkelijke release van zijn voorganger – is het momenteel nog niet bekend welk SB Dunk-model het groen en rood van het merk zal ontvangen.

Geen van beide merken heeft het aankomende project officieel bevestigd. Houd ons in de gaten voor meer informatie over de release, terwijl we wachten op officiële details van beide partijen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JF Grails (@jfgrails)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram