Stuurslot Stoplock Pro biedt optimale veiligheid

stuurslot Stoplock Pro

Stuurslot Stoplock Pro biedt optimale veiligheid

Stuurslot Stoplock Pro biedt qua stuurbeveiliging optimale veiligheid door het gebruik van extra gehard staal. Iets voor in jouw auto?

stuurslot Stoplock Pro

Wie zijn geliefde auto graag voorziet van die kleine beetjes aan extra veiligheid, heeft natuurlijk ook nagedacht over een fatsoenlijk stuurslot. Mocht je op zoek zijn naar een goede tip op het gebied van stuurbeveiliging, dan hebben wij een mooie voor je. Overweeg eens om stuurslot Stoplock Pro aan te schaffen.

Het stuurslot Stoplock Pro is een slot dat het draaien van het stuur onmogelijk maakt. Mocht iemand zich toegang tot je auto weten te verschaffen, dan is ermee wegrijden niet zomaar mogelijk dankzij het slot. Het beveiligt je bolide dus zeer goed tegen diefstal.

Deze vorm van stuurbeveiliging kan de benoemde optimale veiligheid mede bieden door het gebruik van extra gehard staal. Het zorgt ervoor dat het slot is toegedeeld aan het ‘Thatcham Category 3’ keurmerk voor veiligheid. Het gehard staal is namelijk bijna niet kapot te krijgen. Hij is bovendien SMC goedgekeurd, wat een garantie is voor betrouwbare beveiliging.

Gebruik

De Stoplock Pro is overigens zeer eenvoudig te installeren en is geschikt voor vrijwel ieder autostuur. Dit laatste is omdat het slot een diepere buiging en een grotere klem voor om het stuur heeft. Hierdoor is het maatbereik groter en dus bruikbaarder voor uiteenlopende soorten en maten stuurwiel.

Het gebruik is dus simpel en doe je door het uiteinde van het slot door de boven- of onderkant van je stuur te steken. De haken klem je om de onder- of bovenkant van het stuur heen, waarna je het vastklikt. De richting kun je zelf bepalen. Je draait nu de Stoplock Pro op slot.

De Stoplock-sloten behoren zonder twijfel tot de beste stuursloten van dit moment. Het feit dat ze universeel zijn, maakt ze ook nog eens geschikt voor bijna alle auto’s. Omdat hij is getest op veelvuldige en veelzijdige aanvallen en openbrekingen, is het geharde staal optimaal toegepast.

Stuurslot kopen

Een stuurslot Stoplock Pro met Thatcham keurmerk kopen die je al vanaf zo’n € 95. Bij de meeste webshops vind je meer info over of het stuurslot geschikt is voor jouw model auto. Ondanks dat dit slot voor vrijwel alle merken en modellen geschikt is, adviseren we je vooraf altijd even te checken of dit ook voor die van jou geldt.

stuurslot Stoplock Pro

Post a Comment

#Volg ons op Instagram