Deze twee Nederlandse merken hebben de trainingspakken die jij zoekt

Trainingspakken Nederlandse merken Lumi3re

Deze twee Nederlandse merken hebben de trainingspakken die jij zoekt

De Nederlandse merken Malelions en Lumi3re hebben de trainingspakken die jij zoekt. Ben jij al bekend met deze twee kledinglabels van eigen bodem?

Trainingspakken Nederlandse merken Lumi3re

In het afgelopen decennium zijn er tal van Nederlandse merken bijgekomen binnen de kledingindustrie, waarbij met name de streetwearlabels zich niet onbetuigd laten. Met opvallende branding en uitgebreide collecties hebben ze een vaste plek in de markt veroverd. Hoe dit terugkomt in het straatbeeld? Bijvoorbeeld met de comfortbale trainingspakken.

Als we kijken naar een tweetal merken dat regelmatig opduikt als het gaat om trainingspakken, dan zijn dat zonder twijfel Malelions en Lumi3re. In alle soorten en maten hebben ze prettig zittende pakken die je het liefst de hele dag door draagt. Niet gek dus dat veel liefhebbers de trainingspakken van deze Nederlandse merken aanschaffen in meerdere kleuren.

Ben jij al bekend met deze merken en hun trainingspakken?

Trainingspakken Nederlandse merken Malelions

Lumi3re en hun trainingspakken

Het Nederlandse merk Lumiere is een streetwear merk dat met zijn hippe uitstraling en veel gezien tracksuits is uitgegroeid tot een blijvertje. Het label gaat voor een uitgesproken streetstyle, maar claimt altijd elegantie en klasse in het oog te houden. Zo is hun nieuwste collectie te bestempelen als een mix van industrieel, vintage en de jaren ‘90.

Het merk heeft in diens uitgebreide collectie diverse boven- en onderkleding, zoals jacks, jassen, shirts en denim, en talloze accessoires, zoals sokken, petten en slippers. Het zijn echter de tracksuits die inmiddels al jaren enorme populariteit genieten.

Momenteel heeft het label trainingspakken bestaande uit een comfortabele joggingbroek en hoodie, uitgevoerd in zachte stoffen en bijna pastelachtige kleuren. Welke Lumi3re trainingspakken zijn jouw favoriet?

Tekst gaat door onder de afbeelding

Trainingspakken Nederlandse merken Lumi3re

 

Malelions en hun trainingspakken

Malelions is een van oorsprong Nederlands merk dat in 2019 werd opgericht door de jonge ontwerper Thijs Offermeijer. Mede dankzij de inzet van verschillende Nederlandse artiesten en influencers wist dit merk zich binnen twee jaar te ontwikkelen tot een van de meer populaire lifestyle labels onder een jongere doelgroep.

Het assortiment van Malelions is zeer uitgebreid, waarbij kwaliteit naar eigen zeggen vooropstaat. We zien een aanbod dat onder meer shirts, hoodies en jassen biedt, waarbij het tijdloos design een garantie biedt voor goed combineren.

De huidige collectie trainingspakken van het fashionlabel toont opvallende joggingbroeken met patronen en branding, afgerond met jacks en hoodies in dezelfde stijlen die je moeiteloos combineert. Welke Malelions trainingspakken trekken jouw aandacht?

Trainingspakken Nederlandse merken Malelions

Beide Nederlandse merken hebben trainingspakken voor zowel heren als dames, met een kledingmaten geschikt voor vrijwel iedereen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram