TRAILER: Laatste ‘The Witcher: Blood Origin’ trailer toont meer details van prequel-serie

The Witcher: Blood Origin trailer netflix

TRAILER: Laatste ‘The Witcher: Blood Origin’ trailer toont meer details van prequel-serie

De nieuwste The Witcher: Blood Origin trailer toont meer details van de aankomende prequel-serie. Ga jij de Netflix-serie kijken?

Netflix onthulde onlangs officieel de trailer voor The Witcher: Blood Origin, een prequel-serie die zich 1200 jaar vóór het tijdperk van de hoofdpersoon van de franchise, Geralt of Rivia, afspeelt.

De gelimiteerde serie van zes afleveringen speelt zich af in het elven Golden Era en vertelt het verhaal van ’s werelds eerste Witcher, evenals een paradigmaverschuivende gebeurtenis wanneer de werelden van elven, mannen en monsters samensmelten tot één. Hoewel het zich in het verleden afspeelt, kunnen fans verwachten dat een meer geavanceerde, bloeiende samenleving op haar hoogtepunt uiteenvalt.

“Ik ben altijd gefascineerd geweest door samenlevingen op hun hoogtepunt vlak voordat ze vallen”, zegt showrunner Declan de Barra. “Dit is een wereld waar elven niet de onderklasse zijn; zij zijn de overklasse. In veel opzichten is deze maatschappij veel geavanceerder dan de wereld van The Witcher.

Lauren Schmidt Hissrich keert terug om de serie te produceren naast Declan de Barra (Iron Fist) en de belangrijkste castleden zijn Michelle Yeoh als de zwaardelf genaamd Scian, Sophia Brown als een krijger genaamd Éile en Laurence O’Fuarain als haar voorheen gezworen vijand, nu bondgenoot, Fjall.

Hieronder vind je de volledige samenvatting van de Netflix-serie.

The Witcher: Blood Origin vertelt het verhaal van zeven vreemdelingen die samenwerken om te vechten tegen een onstuitbaar imperium. Hoewel ze afkomstig zijn uit strijdende clans, moeten Éile en Fjall elkaar leren vertrouwen, willen ze enige hoop hebben om deze bende verschoppelingen te leiden in hun missie om de onderdrukkers op het continent te verslaan. Maar wanneer poorten naar andere werelden worden geopend en een op macht beluste wijze een nieuw wapen ontketent, beseffen de Zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan…”

Check de nieuwe The Witcher: Blood Origin trailer bovenaan. De serie gaat op 25 december in première op Netflix, terwijl The Witcher seizoen 3 volgende zomer uitkomt. Meer details zijn te vinden op de Netflix Tudum-website.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram