KERSTCADEAUTIPS: Deze luxeproducten van WMF zijn perfect voor ieder huis

WMF kerst cadeautips

KERSTCADEAUTIPS: Deze luxeproducten van WMF zijn perfect voor ieder huis

Deze luxeproducten van WMF zijn perfect voor ieder huis en zijn daarmee de ideale last minute kerstcadeautip voor dit jaar. Waar ga jij voor?

WMF kerst cadeautips

Met kerst in aantocht, de dagen korter, de temperaturen lager en talloze lampjes die de straten verlichten, wordt het tijd om ook binnenshuis de kerstboom in de gaten te houden. Zijn alle cadeaus inmiddels binnen? Mocht je nog iets zoeken voor jezelf of een ander, dan heeft luxemerk WMF een heerlijke serie items in de spreekwoordelijke etalage.

Met onderstaande selectie producten van WMF maak je jouw keuken – of die van een dierbare – deze winter weer de meest geliefde plek van het huis. Bovendien creëer je dankzij de hoogstaande kwaliteit en het tijdloze design niet alleen dit jaar, maar ieder jaar dat magische, warme kerstgevoel.

Of je jezelf nu blij maakt met deze duurzame en tijdloze items of ze verpakt als cadeau en onder de boom legt, succes is gegarandeerd!

Kerstcadeautips van WMF

WMF Ambient wijn- of champagnekoeler

Ambient wijn- of champagnekoeler – Een koud kunstje

Schenk een goed, koud glas wijn of champagne in en je staat bij vrijwel iedereen met twee punten voor. Maar om tijdens een gezellige avond nou continu heen en weer te wandelen naar de koelkast om je gasten te verblijden met een goed glas wijn, is een stuk minder gezellig. Met deze verlichte wijn- en champagnekoeler kun je gewoon lekker aan tafel blijven zitten en creëer je dankzij het stijlvolle ontwerp en de twee lichtringen aan de boven- en onderkant ook nog eens letterlijk een stralend diner. Win-win! De WMF Easy Touch-technologie zorgt ervoor dat de koeler eenvoudig te bedienen is. Zo kun je de LED-ring bijvoorbeeld aanpassen naar drie helderheidsniveaus. 

Lees meer..

WMF Lumero Gourmet 3-in-1

Lumero Gourmet 3-in-1 – Aan tafel met deze multitaskende klassieker  

Of jullie dit jaar de gourmet, fonduepan of grill op tafel zetten? Die eindeloze discussie is vanaf nu voor altijd verleden tijd, want met de Lumero Gourmet 3-in-1 doe je het gewoon allemaal tegelijkertijd. Da’s nog eens driedubbel gezellig! Dankzij het strakke design staat deze multifunctionele klassieker ook nog eens prachtig op tafel. De temperatuur is apart en heel eenvoudig in te stellen. Veel eters? Geen zorgen, want de set wordt geleverd met 8 pannetjes, spatels en rvs-fonduevorken. Ook degenen die de afwas voor hun rekening nemen kunnen opgelucht ademhalen, want alle losse onderdelen van de set zijn vaatwasmachinebestendig.

Lees meer..

WMF Profi Plus Contact Grill Perfection

Profi Plus Contact Grill Perfection – Beste vriend van iedere home chef 

Dat kerst onlosmakelijk verbonden is met (veel) eten, weten we allemaal. Kerst is eten en eten is kerst. Dat is traditie. Begin je al te watertanden wanneer je alleen al denkt aan perfect gegrilde groenten of een goed stuk vlees van de grill, maar vind je het lastig om dit voor elkaar te krijgen? Met deze grill zet je altijd een perfect kerstmenu op tafel. Doordat hij is voorzien van een automatische kooksensor die de grilltijd- en temperatuur afstemt op de dikte van het ingrediënt, kan er weinig misgaan. Je bedient ‘m eenvoudig met behulp van de touchscreen met ledverlichting. Pas op, want zodra je ‘m in huis hebt, is ‘ie niet meer weg te denken uit je dagelijkse routine.

Lees meer..

WMF Bestekset Virginia

Bestekset Virginia – Dineren in luxe

Geef je huidige bestekset een upgrade en gooi hoge ogen met deze luxueuze, duurzame variant van Cromargan Protect® (18/0 RVS) die altijd mooi blijft. Jaar in, jaar uit. Door de combinatie van rechte lijnen met gebogen contouren en matte en gepolijste oppervlakken die soepel in elkaar overlopen, straalt deze bestekset als geen ander het begrip ‘luxe’ uit en voegt het een klassieke touch toe. Iets dat we tijdens het kerstdiner allemaal nastreven. De inspiratie voor deze set haalde ontwerper Peter Bäurle trouwens uit een houten takje dat uit de schors van een boom werd gehaald. Zo haal je dat magische, bosrijke kerstgevoel direct een beetje naar binnen.

Lees meer..

WMF Iconic 2-delige pannenset

Iconic 2-delige pannensetEen iconisch design duo 

Tot slot, een geboren keukenprins(es) of niet, met behulp van deze pannen kook je de sterren van de hemel. Wat je ook op tafel zet. Met dit prachtige duo heb je een bijzondere combinatie van opvallend ontwerp en duurzaamheid in handen. Je stalt ze bovendien zonder zorgen uit op je fornuis, want met het strakke minimalistische design en de uitzonderlijke kwaliteit zijn ze letterlijk een lust voor het oog van iedere designliefhebber en thuiskok. Een onmisbare aanvulling voor iedere keuken!

Lees meer..

 

Voor welk van deze fraaie, luxe WMF kerstcadeautips ga jij? Bestel snel!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram