KERSTCADEAUTIP: KEY TO THE CITY varsity jackets van Black Bananas zijn hot

Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets

KERSTCADEAUTIP: KEY TO THE CITY varsity jackets van Black Bananas zijn hot

Op zoek naar een last minute kerstcadeautip? De Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets zijn hot en daarom perfect om te geven of te vragen.

Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets

Kerst nadert met rasse schreden en dat betekent cadeautjestijd. Ligt jouw kerstboom al vol? Grote kans dat je nog iets moois zoekt om te geven of te vragen. Een tof kledingstuk is natuurlijk altijd welkom, dus wat dacht je dit jaar van de zeer fraaie Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets? Kleurrijk, tijdloos en voor de meeste seizoenen geschikt, is dit heerlijk stijlvolle jacket van het booming Nederlandse fashionmerk perfect als cadeau voor jezelf of een ander.

Internationale celebs

De varsity jackets van Black Bananas zijn momenteel letterlijk de wereld aan het veroveren. De customized jackets met handmade, geborduurde famous faces dringen namelijk door meerdere security lagen en backstages heen om uiteindelijk omarmt te worden door de grootste sterren op aarde. Ze zijn onder andere al gepersonaliseerd voor Wizkid, Rick Ross en J Balvin. Hoogste tijd dus dat ook jij dit jack in je garderobe hebt. Of wellicht jouw beste buddy deze kerst ermee verrassen?

Dutch made

Black Bananas nodigt jou uit in hun hometown Leidschendam. De stadsmuren waarbinnen zij startten met het opbouwen van een sports-inspired streetstyle merk. Vanuit hier worden de meest uitgewerkte designs , graphics en artworks op deze iconische streetstyle jackets toegepast, zodat de groeiende Black Bananas community er zeker van is om de laatste designs op hun lijf te hebben.

Black Bananas loopt naar eigen zeggen altijd vooraan en gaat voor kracht en leiderschap. Als jij een KEY TO THE CITY varsity jacket weet te bemachtigen, dan geeft het label jou de sleutels die je toegang geven tot hun homegrounds en de Black Bananas-familie. Zoals ze zeggen: “Join the Nation, Transform the Generation

Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets kopen

De KEY TO THE CITY varsity jackets zijn nu verkrijgbaar via de officiële Black Bananas website. voor een adviesprijs van € 219,95. Ontdek gelijk de rest van de collectie en ontdek ook de matchende pakken, bestaande uit een warme hoody en comfortabele sweatpants.

Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets

Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets

Black Bananas KEY TO THE CITY varsity jackets

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram