Officiële blik op Corum’s Admiral 38 Automatic in zwart en goud

Corum Admiral 38 Automatic

Officiële blik op Corum’s Admiral 38 Automatic in zwart en goud

We hebben een officiële blik op de Corum Admiral 38 Automatic in zwart en goud, inclusief een tonale gevulkaniseerde rubberen band voor een sportieve touch.

Corum Admiral 38 Automatic

De Admiral 38-collectie van luxe horlogemaker Corum draait volledig om het omarmen van vloeibaarheid en het vieren van de prestigieuze kunst van uurwerken. Vanwege de steeds groter wordende line-up met witte, roze, zilveren en bruine kleurstellingen, valt deze uitvoering in zwart en goud extra op, zorgend voor een slanke maar luxe uitstraling.

De Admiral 38 is direct herkenbaar aan zijn 38 mm, 12-zijdige kast, een wijzerplaat met “Grenadier fendu”-patroon en kenmerkende nautische wimpels. In deze kleurstelling is de wijzerplaat in zwart gehuld, terwijl de wijzers en indexen 5N goudkleurig zijn en bedekt met witte Super-LumiNova. De kast is gemaakt van Grade 5 titanium met een zwarte PVD-behandeling, die is voorzien van niet-verblindend saffierglas op zowel de voorkant als de achterkant van de kast.

De Corum Admiral 38 Automatic loopt op een CO 082-kaliber voor beweging en geeft een volledige indicatie van uur, minuut, seconde en datum, met een gangreserve van maximaal 42 uur. Het uurwerk in zijn consistente kleurstelling wordt gecompleteerd door de zwarte gevulkaniseerde rubberen armband voor een sportieve touch, die is afgewerkt met een driedubbele vouwsluiting als sluiting.

Het zwart-gouden Admiral 38 Automatic-uurwerk is nu verkrijgbaar via de officiële website van Corum en kost CHF 510.000, zo’n € 518.100.

Corum Admiral 38 Automatic

Post a Comment

#Volg ons op Instagram