TRAILER: Marvel onthult eerste blik op ‘Loki’ seizoen 2 in nieuwste Disney+-trailer

Loki seizoen 2 Disney+ trailer

TRAILER: Marvel onthult eerste blik op ‘Loki’ seizoen 2 in nieuwste Disney+-trailer

Marvel toont een eerste blik op Loki seizoen 2 in de nieuwe Disney+-trailer. Ook zien we meer van Ahsoka, Secret Invasion en The Mandalorian seizoen 3.

Loki seizoen 2 Disney+ trailer

In een onlangs uitgebrachte teaser-trailer van Disney+ heeft Marvel een nieuwe eerste blik gegeven op het komende, tweede seizoen van Loki.

Het titulaire personage, gespeeld door Tom Hiddleston, ook bekend als de God of Mischief, is de voice-over van een nieuwe featurette voor de komende releases van Disney+. In de video van 30 seconden, die werd gedeeld op het Twitter-account van Disney+, plaagt de clip met wat we in 2023 van de streamer kunnen verwachten.

Na het tonen van korte fragmenten uit series als Ahsoka, Secret Invasion en The Mandalorian Seizoen 3 , herinnert Hiddleston het publiek eraan dat er meer is om naar uit te kijken met Loki seizoen 2.

De clip geeft ons een glimp van een paar seconden durende beelden van seizoen twee, waarin Loki te zien is gekleed in een soort smoking, naast Mobius M. Mobius, gespeeld door Owen Wilson, die denkt dat ze “een beetje overdreven” gekleed zijn.”

Kijk jij uit naar 2023 voor alle Marvel, Star Wars en andere Disney-actie? Bekijk hieronder de volledige clip.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram