Upgrade je drinkervaring met Tesla’s nieuwe drankglazen

Tesla Sipping Glasses

Upgrade je drinkervaring met Tesla’s nieuwe drankglazen

Upgrade je drinkervaring met Tesla’s nieuwe drinkglazen. De Tesla Sipping Glasses zijn nu online in de webshop verkrijgbaar.

Tesla Sipping Glasses

Hoewel we Tesla natuurlijk in de eerste plaats kennen van de meest innovatieve en milieuvriendelijke auto’s en diens oprichter Elon Musk, richt het merk zich ook tot zijn uitgebreide schare fans die geen Model S, 3, X of Y rijdt. Dit doet Tesla door producten te maken die de dagelijkse levensstijl een boost geven. Laatste producttoevoeging is een set drankglazen.

Het futuristische ontwerp is geïnspireerd op de vorm van de eigen tequila. Elk glas is gegoten met doorzichtige, hoekige contouren die een driehoekig silhouet vormen. De basis van het glas bevindt zich aan het dunnere uiteinde van zijn vorm, waardoor ze een enigszins zwevend effect krijgen wanneer ze worden neergezet.

Het logo van Tesla is op de voorkant gestempeld in witte opdruk. Daarnaast zijn de twee glazen ook verpakt met een bijpassende metalen standaard. Het is afgewerkt met een metalen zilveren montuur dat de twee glazen in het midden vasthoudt. Ook op de lagere delen van het exterieur wordt meer branding aangebracht.

Zij die geïnteresseerd zijn in het opfrissen van hun collectie drinkgerei kunnen naar Tesla’s webshop gaan om deze Tesla Sipping Glasses te kopen voor $ 75.

Tesla Sipping Glasses

Tesla Sipping Glasses

Post a Comment

#Volg ons op Instagram