TRAILER: Alexander Skarsgård te zien in sci-fi thriller ‘Infinity Pool’

Infinity Pool trailer Alexander Skarsgård

TRAILER: Alexander Skarsgård te zien in sci-fi thriller ‘Infinity Pool’

Alexander Skarsgård is te zien in de nieuwe sci-fi thriller Infinity Pool. De bloedstollende film debuteert volgende maand tijdens Sundance.

Er is een trailer onthuld en een releasedatum bekendgemaakt voor de sciencefiction thriller Infinity Pool, van regisseur Brandon Cronenberg. Cronenberg, bekend om films die wetenschap en horror samenbrengen, is het brein achter Antiviral uit 2012 en Possessor uit 2020.

Infinity Pool volgt een rijk stel, James en Em Foster, die op vakantie gaan naar een all-inclusive resort. Daar ontmoeten ze een ander stel en worden ze uitgenodigd om mee te gaan op een dagexcursie. Er vindt een tragisch ongeval plaats en James wordt beschuldigd van een misdaad waarop de doodstraf staat. Zijn enige uitweg: een levensechte kloon van zijn lichaam maken voor tijdens zijn veroordeelde executie.

Alexander Skarsgård schittert als James en Cleopatra Coleman speelt Em. Mia Goth speelt ook mee en is een vrouw met de naam Gabi, terwijl de Franse acteur Jalil Lespert de echtgenoot van Gabi, Alban, speelt. Thomas Kretschmann verschijnt ondertussen als het personage genaamd Thresh, die James zijn opties voor een uitweg presenteert.

De film gaat in première tijdens Sundance 2023, in januari, met een bioscooprelease gepland voor later die maand, op 27 januari.

Bekijk de trailer van Brandon Cronenbergs Infinity Pool bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram