Rolex introduceert Certified Pre-Owned-programma

Rolex Certified Pre-Owned-programma

Rolex introduceert Certified Pre-Owned-programma

Een Rolex Certified Pre-Owned-programma is hier. Het merk garandeert horloges die minstens drie jaar oud zijn volgens de strenge kwaliteitscriteria.

Rolex Certified Pre-Owned-programma

Rolex heeft officieel een gecertificeerd programma voor tweedehands horloges geïntroduceerd, waarmee het Zwitserse bedrijf meer controle krijgt over zijn uurwerken in de $ 20 miljard waard zijnde markt voor tweedehands luxe horloges.

Binnen het programma maakt Rolex het voor consumenten mogelijk om tweedehands horloges te kopen die door het label zelf als authentiek zijn gecertificeerd. Om zijn bestaande producten te preserveren en te behouden, garandeert het merk dat uurwerken minstens drie jaar oud zijn en voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria waaraan alle Rolex-producten moeten voldoen. Na authenticatie krijgen de tweedehands producten van het bedrijf een internationale garantie van twee jaar die geldig blijft vanaf de datum van doorverkoop binnen het Rolex-netwerk.

Het programma zal vanaf deze maand voor het eerst verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Bucherer-boetieks in zes landen in Europa; Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en het VK. Andere Rolex-retailers die ervoor kiezen deel uit te maken van het programma, kunnen in het voorjaar van volgend jaar deelnemen.

Officiële dealers zullen een kenmerkende Rolex Certified Pre-Owned-plaque krijgen en elk product heeft een Rolex Certified Pre-Owned-zegel dat de status van een geverifieerd tweedehands horloge bevestigt. Bovendien sturen winkeliers een officiële garantiekaart op het moment van aankoop, die de authenticiteit van het horloge bevestigt.

“Rolex-horloges – nieuw of tweedehands – mogen alleen worden gekocht bij officiële Rolex-retailers, die gemachtigd zijn om Rolex-horloges te verkopen en te onderhouden”, aldus het bedrijf in een verklaring. “Dankzij hun vaardigheden en technische expertise zorgen de retailers ervoor dat elk uurwerk door de jaren heen soepel blijft functioneren. Alleen het officiële Rolex-netwerk kan deze garanties bieden.”

Rolex Certified Pre-Owned-programma

Rolex Certified Pre-Owned-programma

Post a Comment

#Volg ons op Instagram