3 fraaie ideeën voor cadeautjes deze kerst

3 ideeën voor cadeautjes kerst

3 fraaie ideeën voor cadeautjes deze kerst

Heb je kerstcadeau-inspiratie nodig? Wij helpen een handje en hebben 3 fraaie ideeën voor cadeautjes voor deze kerst op een rij gezet.

3 ideeën voor cadeautjes kerst

Kerstmis staat voor de deur en je moet hoogstwaarschijnlijk nog wel de nodige cadeaus kopen voor je familie en vrienden. Het perfecte cadeau vinden kan moeilijk zijn, vooral als je iemand niet zo goed kent of als ze alles al hebben. Maar let op, je kunt eigenlijk nooit de fout in gaan als je een persoonlijk cadeau geeft voor kerst. 

Cadeaus met een sterk persoonlijk karakter doen het altijd goed met de feestdagen. Je kunt bijvoorbeeld een fotoboek laten maken met daarin foto’s van fijne momenten samen. Een dergelijk boek vol herinneringen is natuurlijk erg ludiek en leuk om tijdens een kerstborrel door te bladeren. Je kun echter natuurlijk ook iets kopen wat bij een hobby van de ontvanger past.

Om je verder te helpen hebben we een lijst gemaakt met ideeën voor cadeaus die jij deze kerst kunt geven.

Travel cadeau-ideeën

Als het gaat om geschenken voor reizigers, dan kun je niet de mist in gaan met de klassiekers. Of je nu iemand iets cadeau doet die een grote reis plant of iemand die van reizen in het algemeen houdt, deze reisvriendelijke geschenken zullen dienen als de perfecte herinnering dat je aan hen denkt.

Reiskussen: Als de reiziger in je leven een frequente vlieger is, zullen ze alle hulp nodig die ze kunnen krijgen om wat rust te krijgen.

Kraskaart: Een kraskaart is een geweldige manier om bij te houden waar je bent geweest en het is tevens een leuke manier om de reiziger in je leven te motiveren om door te gaan met het ontdekken van de wereld.

Paspoorthouder: Een ander tof geschenk voor frequente reizigers, is een paspoorthouder. Hier kan de reiziger zijn ID, instapkaart, en een paar andere belangrijke items in kwijt.

 

Fitness cadeau-ideeën

Als je een vriend hebt die aan fitness doet, dan zijn deze fitness cadeau-ideeën precies goed voor hem of haar.

Massage gift card: Dit is een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van fitness, maar ook moet een beetje wil ontspannen.

Sporttas: Een mooie sporttas is een geweldig cadeau voor iedereen die vaak naar de sportschool gaat.

 

Persoonlijke cadeau-ideeën

Als je de persoon waarvoor je iets koopt al een lange tijd kent, dan heb je waarschijnlijk ook veel herinneringen samen. Het is altijd leuk om hier iets mee te doen. Het kan een kleinigheidje zijn, wat jullie doet denken aan een binnenpretje of je kunt foto’s afdrukken van een speciaal moment samen. Denk goed na over wat jij en die persoon samen hebben beleefd en geef een cadeau dat je hier aan laat doet danken.

Met een persoonlijk cadeay kun je niet fout gaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram