Gucci’s nieuwe puffer skischoenen komen met veelkleurige allure

Gucci GG Boot

Gucci’s nieuwe puffer skischoenen komen met veelkleurige allure

Gucci’s puffer skischoenen komen met veelkleurige allure. De nieuwe Gucci GG Boot is nu verkrijgbaar met groen, rood en hemelsblauw.

Gucci GG Boot

Met de temperaturen die blijven dalen nadert het skiseizoen met rasse schreden. Heb jij jouw wintersportgarderobe al voorzien van een paar goede skitboots? Gucci’s nieuwe puffer-skischoenen verheffen de traditionele outfits tot een stijlvolle look, klaar voor de bergen.

De drie nylon puffer GG-laarzen verkrijgbaar in meerkleurige ontwerpen. De eerste variant heeft een all-over Gucci-monogramprint en een rood-groen gestreepte enkel met een hemelsblauwe neus. Binnen het ontwerp vind je tevens een pindakaaskleurige leren rand en een tarwekleurige gumzool. De volgende variant komt in roestkleur, zwart en gebroken wit, met een poederblauwe neus en diep-pruimkleurige details. Ter afwerking van de colorway is er een zwarte leren rand en zwarte rubberen zool.

De volgende GG-enkellaars van het merk komt met een zwart gewatteerd enkelontwerp met een reliëf GG-motief. De afwerking van dit model wordt gevormd door een enkelkoord, een zwarte leren rand en een witte rubberen zool.

Gucci GG Boot

Gucci GG Boot

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram