Eerste blik op nieuwe Stone Island x New Balance 574 sneaker

Stone Island x New Balance 574

Eerste blik op nieuwe Stone Island x New Balance 574 sneaker

We hebben een eerste blik op de Stone Island x New Balance 574 sneakers. De nieuwe sneakers komen in een natuurlijk palet aan kleuren.

Stone Island x New Balance 574

In navolging van hun samenwerking met de Engelse Chelsea-aanvaller Raheem Sterling, hebben Stone Island en New Balance vlak voor afgelopen weekend hun nieuwste samenwerkingsproject onthuld, en dit keer is het een geheel nieuwe 574-sneaker.

De samenwerking tussen Stone Island en New Balance werd vorige maand voor het eerst geplaagd door de Britse rapper Dave, en sindsdien hebben fans gewacht om de collectie in actie te zien. Gelukkig verliep de lancering zo goed als mogelijk, met Sterling die scoorde tegen Iran terwijl hij de schoenen deed debuteren op het WK. Nu zal de 574-sneaker als volgende worden uitgebracht, waarbij het model arriveert met meer militair geïnspireerde details die aansluiten bij de vorige boot- en kit-release.

Voor deze nieuwe samenwerking is de schoen versierd met militaire invloeden en integreert het een olijf-geïnspireerde suède over de opvallende overlays. Mesh met een rasterlaag is bedekt met lichte salie-tinten en metallic grijs bindt alle verschillende fabricages en kleuren samen op de achterste helft van de sneaker. Daarnaast worden een geperforeerde hiellip, robuuste hielclips en een gesegmenteerde tussenzool gebruikt, waarmee de basis wordt gelegd voor het 3D “N”-logo op de zijkanten.

Voor de Stone Island-branding wordt het klassieke kompaslogo gebruikt op de lipjes van de tong – die zijn gecoat in een mix van groene, gele en zwarte tinten. De rest van de schoen wordt vervolgens aangevuld met gebroken witte tinten over de pluizige inlegzool, tussenzool en veters.

Je kunt bovenaan een eerste blik werpen op de Stone Island x New Balance 574. Houd de officiële Stone Island Instagram-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de releasedetails.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram